• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Słomiane wdowy

reklama
Cześć dziewczyny ja do was dołącze na przyszłą wiosnę raczej jak mój mąż na misje wyjedzie będzie to nasza pierwsza rozłąka na tak długo...już się boje i przeżywam:-( Afganistan!!!:szok: Pozdrawiam;-)

megi - witaj :-)

Zreszta wszystkie witajcie :-) Szczeka mi opada jak tak czytam o Waszych talentach i pracowitosci :-D Nie ukrywam ze zazdrosna jestem niesamowicie... Kurcze - ja ani do prac recznych, ani do gotowania ani do niczego w sumie... Tylko zachodzenie w ciaze m idobrze i szybko wychodzi :-D Ale mam zamiar poprzestac na tym co mam :-)
a tak w ogole to to co pisze ciasteczko - ze w branzy plywajacej sa zwykle coreczki to tez slyszalam. No ale my sie wylamalismy :-D

milego popoludnia!!! :-)

megi ty tez tu:-D:-D nie wiedzialam ze twoj do afganistanu,dacie rade:tak:
mysz nie przesadzasz z tym ze nie masz zdolnosci, kazdy jakies ma tylko moze nawet jeszcze o nich nie wie;-):-D
w kwesti ze same dziewczynki to chodzi tu o napromieniowanie z radarow, takze kolo 40-stki to marne szanse ze sie jakis dziec trafi, tak nasz wykladowca mowila:-D zreszta sam chyba jakis oficer

trafiaja sie wyjatki hehe, moj M to sie smieje ze nie dosyc ze 3 baby w domu to jeszcze zamiast psa mamy suke i 4 baba do kolekcji:-D:-D

beata - piękne te twoje wypociny:tak:
witaj megi - afganistan - ło matko:szok: nie puszczaj!!!
myszka - ja tez tu w kompeksy wpadam ze zadnego talenta we mnie:sorry:
ciasteczko (a jak masz na imię?)--- podobal się torcik?

corcia mi jutro na zieloną szkolę wyjezdza i juz mi smutno:-( tylko ja z matim zostaję:sorry:

:-D:-D:-D:-D:-Dsie uchahalam przed chwilą u majewskiego------ kwasniewski o płynnym kateringu:-D:-D:-D:-D

reklama
czesc dziewczyny
beata ladne ladne
imie me ania :-) a co do tortu to dostalam wieczorem smsa "tort pyszny i przepiekny"
ciesze sie ze sie podobal:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry