reklama

Słomiane wdowy

reklama
Cześć dziewczyny ja do was dołącze na przyszłą wiosnę raczej jak mój mąż na misje wyjedzie będzie to nasza pierwsza rozłąka na tak długo...już się boje i przeżywam:-( Afganistan!!!:szok: Pozdrawiam;-)

megi - witaj :-)

Zreszta wszystkie witajcie :-) Szczeka mi opada jak tak czytam o Waszych talentach i pracowitosci :-D Nie ukrywam ze zazdrosna jestem niesamowicie... Kurcze - ja ani do prac recznych, ani do gotowania ani do niczego w sumie... Tylko zachodzenie w ciaze m idobrze i szybko wychodzi :-D Ale mam zamiar poprzestac na tym co mam :-)
a tak w ogole to to co pisze ciasteczko - ze w branzy plywajacej sa zwykle coreczki to tez slyszalam. No ale my sie wylamalismy :-D

milego popoludnia!!! :-)

megi ty tez tu:-D:-D nie wiedzialam ze twoj do afganistanu,dacie rade:tak:
mysz nie przesadzasz z tym ze nie masz zdolnosci, kazdy jakies ma tylko moze nawet jeszcze o nich nie wie;-):-D
w kwesti ze same dziewczynki to chodzi tu o napromieniowanie z radarow, takze kolo 40-stki to marne szanse ze sie jakis dziec trafi, tak nasz wykladowca mowila:-D zreszta sam chyba jakis oficer

trafiaja sie wyjatki hehe, moj M to sie smieje ze nie dosyc ze 3 baby w domu to jeszcze zamiast psa mamy suke i 4 baba do kolekcji:-D:-D

beata - piękne te twoje wypociny:tak:
witaj megi - afganistan - ło matko:szok: nie puszczaj!!!
myszka - ja tez tu w kompeksy wpadam ze zadnego talenta we mnie:sorry:
ciasteczko (a jak masz na imię?)--- podobal się torcik?

corcia mi jutro na zieloną szkolę wyjezdza i juz mi smutno:-( tylko ja z matim zostaję:sorry:

:-D:-D:-D:-D:-Dsie uchahalam przed chwilą u majewskiego------ kwasniewski o płynnym kateringu:-D:-D:-D:-D

reklama
czesc dziewczyny
beata ladne ladne
imie me ania :-) a co do tortu to dostalam wieczorem smsa "tort pyszny i przepiekny"
ciesze sie ze sie podobal:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry