reklama

Słomiane wdowy

ciasteczko bo u nas w pl jescze nie doroslismy do wyrobow wlasnej roboty, czy rekodziela,.
wolimy sztuczny chleb, sztuczne ciasto zolte co niby ma sporo jaj.....:baffled::baffled::baffled:
poczekaj jeszcze troszke i moze sie rozkreci....:tak:
trzymam kciuki!!!!!!!!!!
ja piec nie umiem- tylko murzynki, kopiec kreta, krowke i takie tam pie*dolki....:tak:

reklama
chyba masz racje:tak: ogolnie nie narzekam:-) ale marzy mi sie taka mala kawiarnia ale moze kiedys nasze marzenia sie spelnia;-)
ja tez trzymam kciuki zeby i tobie sie udalo

ulala ale super, bedziesz miala pelno roboty:-)
wcale sie nie dziwie ze az tyle chetnych, piekne rzeczy i prawda jest taka ze kupia to taniej niz np. w sklepie z takowymi rzeczami
krzymam kciuki zeby i te 2 sklepy sie odezwaly:-) a moze i jeszcze ktos...

ciasteczko dzieki.
wiesz co na allegro jest taki dział- Slub- wejdz tam i zobacz jest ozdabianie, koronki, baloniki, kwiatki a ty daj ogloszenie SMACZNE I TANIE TORTY WESELNE. Mloda Para ma tyle wydatkow ze moze cos od Ciebie zamowia w Twojej okolicy- nic nie ryzykujesz wrecz zyskasz. Cene wez za 1kg tortu nie wiem ile bierzesz np. 35zl i czekaj, aaaa wklej tez linka swojego blogu. moze ktos sie odezwie.

a ja lece do wycinania ;-)

reklama
no, no - ale jestescie zaradne kobiety :-) Gratuluje pomyslowowsci jest chodzi o interes :-)
Ja jzu bez pracy nieco swiruje w domu i czekam na wrzesien z utesknieniem :-D Moze jakby M mial inna prace i mialabym z kim przynajmnej wieczorem pogadac to bym sie tak do roboty nie palila, no ale siedzenie z dwojka dzieci calymi dniami to srednia przyjemnosc... a jak pada i nei mozna z nimi wyjsc to jzu w ogole...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry