Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
??? Zadaję sobie ciągle pytanie dlaczego..nie znam nikogo tak cudownego,kochanego..jak mój mąż,KOCHAM GO i tylko jego.. nie rozumie.. Kochane kobietki trzymajcie się i jeśli któraś z Was zastanawia się czy mąż ma jechać za granicę nie róbcie tego.. Ja właśnie straciłam moje serce:-(..nikogo już tak nie pokocham
.. życzę Wam wszystkim wszystkiego dobrego!!!

Witam kobietki;-)u mnie dzisiaj białe dachy mały mrozik,załamka w sercu,ale jakoś się trzymam...ciężką noc mam za sobą,starałam się dowiedzieć,czym spowodowana jest decyzja mojego męża i zdołałam się dowiedzieć,że to moja wina,że stwarzam nie potrzebne problemy,że to ja mam się zastanowić nad wszystkim,z tond ta jego decyzja..wiele sobie w nocy przemyślałam i może rzeczywiście szukałam dziury w całym..czas chyba się obudzić i otrzeźwieć zacząć racjonalnie myśleć,bo mojego lubego stracić nie chcę. Więc kochane poradźcie co robić,co mu powiedzieć,żeby no chyba przeprosić..? Pozdrawiam Was![]()
..Młoda jestem wykształcenie mam tylko zostaje mi jak już na studia iść,ale do tego to chyba trzeba mieć trochę czasu,a ja przy dwójce małych dzieci nie za bardzo go mam..chyba,że śpią he he.. Jeśli chodzi o naszą pogodę,to uważam,że chyba lepiej mieć mrozik..niż mokrą pogodę..przynajmniej zarazki się nam nie będą tak rozwijać..a ja już przez pogodę przeszłam choróbska dzieciaków,córka o mało w szpitalu nie wylądowała..