reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Słomiane wdowy

reklama
Hejjj
ja już zupę skleciłam ;) surówkę zrobiłam do drugiego a teraz zacznę (a przynajmniej spróbuje) napisać skargę konstytucyjną... takie zadanie dla chętnych...dlaczego miałabym nie spróbować.. mam wyrzuty sumienia bo mała już 2 godziny baje katuje ale musze to zrobić. Zaraz pójdzie spać i jak skończę to wynagrodze jej ten poranek przed tv...

No mi tez cos tu sie nie zgadza;-)

Jaodebralam wyniki z krwi i moczu i malego i sa super, jeszcze tylko z kupki i zobaczymy, Jutro sie dowiem.

Ja dzis nic nie gotuje, bo zostalam z malym tylko a on zjadl zupke u babci:-)

Dzis unas mroz az drzwi w aucie mi zamarzly a jak w koncu udalo mi sie je otworzyc tak nie chcialy sie zamknac:wściekła/y: musialam leciec po suszarke do wlosow i ogrzewac:no:

witam kochane. A ja dzis smazylam racuchy na biegu bo lodowka nie za ciekawie pustka swiecila.... i sobie w trakcie smazenia przypomnialam ze przeciez moj skrzat smazonego jesc nie moze. wiec znow szukanie zeby zrobic cos z niczego. Znalazlam w zamrazarce warzywka (kalafiora i brokuly) wiec zrobilam smykowi ciapke razem z ziemniakiem. I nawet calkiem smaczne wyszlo.

Zimnica jak cholera! A dzis jeszcze bylam w zabawkowym i zakupilam siostrzenicy "kuchnie od Mikołaja" :-) Mała ma prawie 3 latka i zadeklarowala mamusi ze by chciala od Świętego kucnie dostać. Więc ciocia zrobiła bombowy prezencik ;-)

Jakos sie poskladac nie moge. Mialam nadzieje ze moja waga cos wzrosla ale chyba nieee :-( Objadam sie przez caly dzien ale moj scharatany żołądek pod wieczór odmawia posluszenstwa i nie jaam zazyczaj kolacji. Mam taki problem ze pzez kilkuletnie branie lekow mam baaardzo wyjalowiony zoladek i jak zjem cos ciezkostrawnego to cierpie. A ze chce sie "tuczyc" to wcinam wszystko na co mam ochote, c wieczorami objawia sie bólem żołądka, nie rzadko mdłościami.......... i tak...

Noo a pozatym Lelek super ze wyniki w porzadku!
Crazy Girl, widze ze u twojej tv to dobry czasozamulacz. U mnie jest to samo. Jak chce pospac godzine dluzej z rana to pstrykam na bajki i jest spokój.

Jaodebralam wyniki z krwi i moczu i malego i sa super, jeszcze tylko z kupki i zobaczymy, Jutro sie dowiem.
No to super!:-);-)
A dzis jeszcze bylam w zabawkowym i zakupilam siostrzenicy "kuchnie od Mikołaja" :-) Mała ma prawie 3 latka i zadeklarowala mamusi ze by chciala od Świętego kucnie dostać. Więc ciocia zrobiła bombowy prezencik ;-)
Bardzo dobry zakup! moja mała już od dawna się tym bawi ;)

Jakos sie poskladac nie moge. Mialam nadzieje ze moja waga cos wzrosla ale chyba nieee :-( Objadam sie przez caly dzien ale moj scharatany żołądek pod wieczór odmawia posluszenstwa i nie jaam zazyczaj kolacji. Mam taki problem ze pzez kilkuletnie branie lekow mam baaardzo wyjalowiony zoladek i jak zjem cos ciezkostrawnego to cierpie. A ze chce sie "tuczyc" to wcinam wszystko na co mam ochote, c wieczorami objawia sie bólem żołądka, nie rzadko mdłościami.......... i tak...
oj.. współczuje... mnie wczoraj bolał żołądek ale to rzadkosć u mnie.. Oby się polepszyło;-)

Crazy Girl, widze ze u twojej tv to dobry czasozamulacz. U mnie jest to samo. Jak chce pospac godzine dluzej z rana to pstrykam na bajki i jest spokój
i to jeszcze jaki.. tu w Polsce i tak mniej i rzadziej ogląda niż w IRL bo tam to nie miała nikogo do towarzystwa a tu zawsze się ktoś znajdzie żeby mu się posprzeciwiać;-)

u nas zostało jeszcze 26 dni...:baffled:;-):tak::-)

a ja zaczynam TĘSKNIC za pl :baffled: juz sie nie moge doczekac jak zobacze moja mame i moją siostrzenice :-) Boooziu. Jeszcze tydzien. Ale nie powiem, bo z mężem DUŻO łatwiej i lepiej. Choć kłucimy sie codziennie praktycznie.

Crazy Girl u nas na odwrot... W domu w pl maly czesciej w tv patrzyl bo sam caly czas a tu ma dom pelen ludzi. Rano ma tate i "wujka" - współlokatora. Popołudniu jest oczarowana nim "ciocia" Beatka (rowniez wspollokatorka) i corka właścicieli domu- 2letnia Lucy. Przypuszczam ze przez ten kontakt z tak duza il ludzi dalo kopniaka malemu i ze zaczyna sie brac w garsc...

Zagladam.
Dzis mnie odcieli od neta jakas awaria ale cierpialam!!!!!!!!!!!!!!!!! To juz chyba nalog!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzieci nadal chore ale to juz chyba rutyna!

Paulita jesli po 1,5 tygodnia juz sie klocicie i to na odleglosc to odpusc CO TO ZA UCZUCIE!!!!!
My tu starzem po 5 lat slomiankowej doli albo i wiecej

Pozdrawiam wszystkie

reklama
Cześć słomianki..:) Powiem szczeże,dziękuję Ci Beatko!! Muszę przyznac,że Twoja postawa podniosła mnie na duchu,zaczełam z leksza olewać tą sytuację,że nie ma mojego męża,nie piszę do niego pierwsza,nie dzwonię i stał się cud..trochę odpuściłam,a on już,że kocha,że tęskni..szok..
paulita czyli jestes młoda mama- na bb jest watek MŁODE MAMY ;-) moze one cos doradza tu stare wygi....:-D:-D:-D
Tak droga Beatko jestem młodą mamą,moja córeczka ma 3lata a synuś 4miesiące:) Już tam stare:) Heh.. Zmieniając temat chyba poprawą mojego humorku jest tez to,że przyjechałam do rodziców..właśnie zajmuje bratu komputer:-D..dzisiaj pójdę na spacerek może spotkam starych znajomych.. A może któraś wybierze się ze mną na fitnes:tak:hi hi...I nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło..dziś odbieram pierwszy przelewik;-)można zaszaleć:zawstydzona/y:Pozdrowionka kochaniutkie.

Do góry