Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
musialam leciec po suszarke do wlosow i ogrzewac
No to super!:-);-)Jaodebralam wyniki z krwi i moczu i malego i sa super, jeszcze tylko z kupki i zobaczymy, Jutro sie dowiem.
Bardzo dobry zakup! moja mała już od dawna się tym bawiA dzis jeszcze bylam w zabawkowym i zakupilam siostrzenicy "kuchnie od Mikołaja" :-) Mała ma prawie 3 latka i zadeklarowala mamusi ze by chciala od Świętego kucnie dostać. Więc ciocia zrobiła bombowy prezencik ;-)
oj.. współczuje... mnie wczoraj bolał żołądek ale to rzadkosć u mnie.. Oby się polepszyło;-)Jakos sie poskladac nie moge. Mialam nadzieje ze moja waga cos wzrosla ale chyba nieee :-( Objadam sie przez caly dzien ale moj scharatany żołądek pod wieczór odmawia posluszenstwa i nie jaam zazyczaj kolacji. Mam taki problem ze pzez kilkuletnie branie lekow mam baaardzo wyjalowiony zoladek i jak zjem cos ciezkostrawnego to cierpie. A ze chce sie "tuczyc" to wcinam wszystko na co mam ochote, c wieczorami objawia sie bólem żołądka, nie rzadko mdłościami.......... i tak...
i to jeszcze jaki.. tu w Polsce i tak mniej i rzadziej ogląda niż w IRL bo tam to nie miała nikogo do towarzystwa a tu zawsze się ktoś znajdzie żeby mu się posprzeciwiać;-)Crazy Girl, widze ze u twojej tv to dobry czasozamulacz. U mnie jest to samo. Jak chce pospac godzine dluzej z rana to pstrykam na bajki i jest spokój
;-)
:-)
juz sie nie moge doczekac jak zobacze moja mame i moją siostrzenice :-) Boooziu. Jeszcze tydzien. Ale nie powiem, bo z mężem DUŻO łatwiej i lepiej. Choć kłucimy sie codziennie praktycznie.Tak droga Beatko jestem młodą mamą,moja córeczka ma 3lata a synuś 4miesiącepaulita czyli jestes młoda mama- na bb jest watek MŁODE MAMY ;-) moze one cos doradza tu stare wygi....![]()
..dzisiaj pójdę na spacerek może spotkam starych znajomych.. A może któraś wybierze się ze mną na fitnes
hi hi...I nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło..dziś odbieram pierwszy przelewik;-)można zaszaleć
Pozdrowionka kochaniutkie.