Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Witam z zasypanych gor!
Lelek to niekoniecznie musi byc od razu celiaka ale nietolerancja glutenu a z tego sie wyrasta
Beniaczek wiem ze to trudna decyzja ale jak ja mialabym mozliwosc to poszlabym na swoje a nie wiecznie plaszczyla bym sie przed tesciami
Beatko z Twoim nastawieniem to Ty juz chyba od urodzenia bylas slomianka ;-)
Pozdrawiam wszystkie!!!!
Lelek to niekoniecznie musi byc od razu celiaka ale nietolerancja glutenu a z tego sie wyrasta

Beniaczek wiem ze to trudna decyzja ale jak ja mialabym mozliwosc to poszlabym na swoje a nie wiecznie plaszczyla bym sie przed tesciami
Beatko z Twoim nastawieniem to Ty juz chyba od urodzenia bylas slomianka ;-)

Pozdrawiam wszystkie!!!!
No a tak na marginesie nareszcie mamy grudzień,bo już nie mogłam patrzeć w kalendarz na ten listopad który ciągnie się jak flaki z olejem
Patrzę przez okno i tak myślę,że wielki czas umyć okna i zmienić ozdoby..bo u nas nadal wiosna w oknach
Tylko,że z tym zawsze mam mały problem kiedy zmieniam ozdoby córka chce już choinkę..i co tu zrobić. Nic uciekam robić placek ponieważ mam świetny przepis na "ala sernik na zimno" Jeśli któraś z Was była by chętna go zrobić..tak na szybkiego objaśnię co jest potrzebne .. Więc tak: spód 20 dużych sucharów rozgnieść na drobno,czekoladę do smarowania chleba podgrzać w garnuszku cały słoiczek dodać do okruchów sucharów i wyłożyć na tortownicę.Ubić 0,5 l bitej śmietany..z nie wielką ilością cukru + dodać rozpuszczoną żelatynę...na górę wylać galaretkę jaką kto lubi ja preferuję truskawkową..mniam pychotka.. Jeśli któraś z Was zrobi również..to życzę smacznego;-) Pozdrowionka.