nathaliep
Fanka BB :)
Hej dziewczyny !
pogoda mało spacerowa, wiosna ponoć dopiero po niedzieli przyjdzie (ciekawe na jak długo).... Ja bez potomka do niedzieli właśnie więc czasu mam mnóstwo -a nie robię Nic... ot co... może jutro ruszę swoje szanowne 4 litery i zacznę robić porządki świąteczne
kamil wyjeżdża z de we wtorek więc pewnie będzie w pl w środę... ale jak zawsze z nim to wielki znam zapytania :-)
Pozdrawiam Was serdecznie życząc miłego, spokojnego weekendu
pogoda mało spacerowa, wiosna ponoć dopiero po niedzieli przyjdzie (ciekawe na jak długo).... Ja bez potomka do niedzieli właśnie więc czasu mam mnóstwo -a nie robię Nic... ot co... może jutro ruszę swoje szanowne 4 litery i zacznę robić porządki świąteczne
kamil wyjeżdża z de we wtorek więc pewnie będzie w pl w środę... ale jak zawsze z nim to wielki znam zapytania :-) Pozdrawiam Was serdecznie życząc miłego, spokojnego weekendu
Piękna pogoda, pewnie każdy na zewnątrz wygrzewa się w słoneczku
Też tak mam... i tak samo myślę, że nie jest to normalne
Chyba taka natura człowieka, trudno nam dogodzić...
dziewczyny to jest urok slomiactwa, jak faceta nie mam to musimy same sobie radzic i jak wraca to nie mamy zamiaru tego zmieniac a czesem powinno sie tzn. nie po to ze sobie nie dasz rady ale po to zeby slubny poczul sie potrzebny no chyba ze jemu tez tak wygodniej ze sie wszysto samej robi to juz inna bajka