reklama

Słomiane wdowy

Witam niedzielnie.

My o Jędrka staraliśmy się przez rok. Już pojechaliśmy do spacjalisty, dał skierownia na różne badania. W między czasie pojechaliśmy na wakacje i po powrocie, pojechaliśmy na te przepisane badania, a pani pyta po co ja przyjechałam, jak w ciąży jestem :baffled: chciałabym zobaczyć wtedy moja minę :tak::-)
Zmajstrowaliśmy naszego smyka na wakacjach :tak:

Miłego popołudnia życzę.

reklama
Cześć słomianki

Widzę że niektórym poszło szybko a inne musiały troszkę poczekać.
Zobaczymy jak to będzie ;-) ;-) ;-)

Miłej i przyjemnej niedzieli życzę ;-) ;-);-)

m_ktosia moje gratulacje!!!!!!

565.jpg

ojejku Beata - tak mi przykro :-(:-(:-(
Tyle sie na niego naczekalas i to jeszczen ie koniec czekania :-(
Bardoz Ci wspolczuje i wlasciwie to nawet nie wiem jakby Cie tu pocieszyc... Chyba tylko tak, ze KIEDYS wroci a im poniej wroci tym pozniej znowu wyjedzie...:baffled:

Beata no co ty :no: a o ile dni to dluzej :confused: czyzby problemy z jego biletem i tym kontraktem co juz dawno powinien byc gotowy?
przetrzymacie, tego jestem pewna, ale zdolowac sie mozna :-(:baffled:
moze jak najszybciej wypelnij sobie konktetnym planem ten dodatkowy czas...

dziekuje za gratulacje, ze chlopczyk wiadomo bo sie elegancko ustawil i lekarka ma bardzo dobry sprzet...

m_ktosia, mąż dziś w nocy albo jutro zadzwoni i na 100% mi powie kiedy wraca. Jeżeli mam poczekać na niego tylko tydzień to spoko, damy rade. Już mam zaplanowany czas, zresztą zawsze mi go i tak brakuje.
Oskara prowadze do przedszkola na 8-30, potem o 13-30 odbieram, 2 razy w tygodniu na 16-00 mamy judo, zakupy, sprzątanie, odwiedze mame, może jakieś kino po drodze zaliczymy, ploteczki u koleżanki której dawno nie widziałam.....;-);-);-)

Ale jakoś trzymam się, mąż wraca na 10 tyg taka była wersja jeszcze 2 tyg temu- tylko że on nawet w czasie pobytu w domu, musi być dyspozycyjny bo jak zabraknie pielęgniarzy to jak trzeba to ma obowiązek lecieć na statek. ;-);-) Ale jestem dobrej myśli- teraz czekam na telefon, jestem cała w nerwach, oby wszystko było dobrze.
Miłego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry