reklama

Słomiane wdowy

czesc kochane

a co takie chorowite:szok:

ja jeszcze slomiaczka :-( choc musze powiedziec ze juz ten tydzien byl na pelnym luzie, poprostu przyzwyczailam sie i wypelnilam sobie czas

m mial byc dzis ok 13 ale nie zdazyl na przesiatke lotow we frankfurcie i mu sie az 24 godziny przeciagnie, dostal hotel :confused2:
to sobie poczekam jeszcze do jutra do 13-14, juz niedlugo :tak:

a tym czasem co by byc produktywna matka od wczoraj odstawiam mala od cycka, na razie pierwszy dzien, niezle nam idzie :tak:

malutka w miedzyczasie zaczela stawiac swoje pierwsze kroczki takze mamy niespodzianke dla tatusia :-)

reklama
Zdrówka wszystkim choraskom życzę :tak:

m_ktosia gratulacje dla maleńkiej za pierwsze kroczki i powodzenia w odcycowaniu.

A tak w ogóle to Was serdecznie pozdrawiam. Ja tak zawsze z doskoku do Was zaglądam, ale słomiankuję dalej :-(

Cześć laski

m_ktosia super że córeczka stawia pierwsze kroczki, oby do przodu.
Co do cyca mam małe doświadczenie, karmiłam Oskara chyba tydzień. Ale trzymam kciuki, słyszałam od koleżanek które karmiły cycami, że jest to trudna sprawa.

Wszystkim życzę udanej soboty.

czeeesc, ja znowu slomianka po 2 weekendowych dniach z m ... nie nacieszylam sie na zapas ale i tak bylo milo i teraz go niebedzie do piatku :baffled:

malutkiej kroczki ciagle bardzo ostrozne, po pare i do raczkowania przechodzi...

juz ja odstawilam od piersi, wiecej sie tym przejmowalam niz to bylo warte, bo poszlo calkiem niezle :tak:, podobno to tak jest ze matka ma wiekszy problem niz dziecko...

pozdrawiam cieplo wszystkie slomiane mamy i oby czas do powrotow szybko lecial :cool2:

siemano
mnie kupe lat tu nie bylo,,hehe,,tzn czasu,,ale jakos tak co jakis czas zajrza co u was slomianki

pozdrawiam,,

Witajcie laseczki

Ewciu ja też jestem na kilku wątkach, ale czasami miło pogadać z laskami, które znają życie słomianki i wiedzą w czym problem.

Wszystkich pozdrawiam gorąco.

Cześć dziewczyny :)
Dzieki Sewa i Ewcia81, że zaprosiłyście mnie do tematu.

Przejrzałam trochę temat i widzę, że całkiem sporo dziewczyn na tym forum jest w podobnej sytuacji. Wszystkie sobie jakoś radzicie, więc ja też dam rade :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry