reklama

Słomiane wdowy

Dobra dziewczynki ja teraz to zmykam, bo zaczyna mi moja szanowna pani ;-):tak::-D do krzesła przed komputerem przyrastać :szok: Pora zająć się dzieckiem.

Miłego dnia jeszcze raz życzę :tak:

reklama
Słuchajcie w piątek zrobiłam sobie włoski- znowu jestem blondi.....hahaha..... W pazdzierniku fryzjerka zrobiła mi włosy- wyszły prawie czarne.....:baffled::baffled::baffled: Doznałam szoku.....:no: w styczniu już troszke były sprane, jednak najlepiej czuję się w jasnych.
Ale jestem blada od listopada nie byłam na solarium, bo ciągle jestem chora. Chciałam iść jutro- boli mnie dziś gardło.....:no::confused::baffled: Ale mam to gdzieś, ide jutro nawet z gorączką, bo jak ja wyglądam- jak mąka.......:-D:-D:-D

Dokładnie...hahaha..... piszemy o celibacie....;-);-);-) i o starankach ja k wraca mąż....;-);-)
no dokladnie

Dobra dziewczynki ja teraz to zmykam, bo zaczyna mi moja szanowna pani ;-):tak::-D do krzesła przed komputerem przyrastać :szok: Pora zająć się dzieckiem.

Miłego dnia jeszcze raz życzę :tak:
tobie tez milego

Słuchajcie w piątek zrobiłam sobie włoski- znowu jestem blondi.....hahaha..... W pazdzierniku fryzjerka zrobiła mi włosy- wyszły prawie czarne.....:baffled::baffled::baffled: Doznałam szoku.....:no: w styczniu już troszke były sprane, jednak najlepiej czuję się w jasnych.
Ale jestem blada od listopada nie byłam na solarium, bo ciągle jestem chora. Chciałam iść jutro- boli mnie dziś gardło.....:no::confused::baffled: Ale mam to gdzieś, ide jutro nawet z gorączką, bo jak ja wyglądam- jak mąka.......:-D:-D:-D
ja tez teraz bede chodizla na solki,bo mleczko z maka z e mnie,,heee

Ja też się przyłączę do grona bledziochów ;-):tak::-D jakiś solar by się przydał, ale jakoś nie mogę się wybrać. Na razie nogi balsamem brązującym smaruję :-D

Hahaha....ja to nawet nie mam ochoty na balsamy brązujące.......:-D:-D:-D No ale wkońcu kiedyś trzeba się wybrać na solarkę, bo wiecie konkurencja rośnie a te małolaty to codziennie latają się opalać......:-D:-D:-D

reklama
Oj poszlabym na solarium ale jakos poki co nie mam kiedy :-( Po pracy gonie do domu zeby Jasia od opiekunki odebrac - i tak opiekunce place tyle ze zarabia niemal tyle co ja (no - ja wiecej, ale jak sie odliczy benzyne to zostaje na waciki...:shocked2:) no i kazda dodatkowa godzina to wiecej kasy...
Mam jasna karnacje i wygladam jak trup jak tak na siebie patrze :szok:
Byle do wiosny :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry