Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Doznałam szoku.....
w styczniu już troszke były sprane, jednak najlepiej czuję się w jasnych.

Ale mam to gdzieś, ide jutro nawet z gorączką, bo jak ja wyglądam- jak mąka.......

no dokladnieDokładnie...hahaha..... piszemy o celibacie....;-);-);-) i o starankach ja k wraca mąż....;-);-)
tobie tez milegoDobra dziewczynki ja teraz to zmykam, bo zaczyna mi moja szanowna pani ;-)do krzesła przed komputerem przyrastać
Pora zająć się dzieckiem.
Miłego dnia jeszcze raz życzę![]()
ja tez teraz bede chodizla na solki,bo mleczko z maka z e mnie,,heeeSłuchajcie w piątek zrobiłam sobie włoski- znowu jestem blondi.....hahaha..... W pazdzierniku fryzjerka zrobiła mi włosy- wyszły prawie czarne.....Doznałam szoku.....
w styczniu już troszke były sprane, jednak najlepiej czuję się w jasnych.
Ale jestem blada od listopada nie byłam na solarium, bo ciągle jestem chora. Chciałam iść jutro- boli mnie dziś gardło.....Ale mam to gdzieś, ide jutro nawet z gorączką, bo jak ja wyglądam- jak mąka.......
![]()
nom,a my juz eksponatyNo tak, a takie białe ciało to modne było w XVI-XiX wieku a nie teraz......![]()

witaj w klubie ja tez mam lenia z solarum i balsami ida w ruch,heheJa też się przyłączę do grona bledziochów ;-)jakiś solar by się przydał, ale jakoś nie mogę się wybrać. Na razie nogi balsamem brązującym smaruję
![]()
) no i kazda dodatkowa godzina to wiecej kasy...