reklama

Słomiane wdowy

reklama
Beata - wspaniala wiadomosc!!! Myslalam o Tobie codziennie - tyle sie naczekalas....
Bardzo sie ciesze i wyobrazam sobie ze pewnie sie bedziesz bardzo na ta sobote szykowac :-)

czesc lejdis slomiakis... alescie sobie tu milutko gadaly jak nie zagladalam :blink:

Beata super wiesci- mezulo niech juz sie w windzie zacznie robierac zeby zdazyc naowulacje :-D milego owocnego weekendu !!!!!!!!!!

ja tez bladziocha jestem po zimie :angry: i nie bardzo dla mnie solar bo w moim stanie.... ale sloneczka sobie nie bede odmawiac... niedlugo sie przeprowadzamy i planujemy zrobic sobie przerwe od wszystkiego- tydzien w tajlandii i wystawie pysk do slonca :tak: a jakze :blink:

a buciki obcasiki, tak wiem ze cos takiego istnieje, mam w szafie- 8mio centymetrowe to maks i rozpusta dla mnie :-D nie wiem tylko czy jeszcze pamietam jak w tym sie chodzi :sorry2::dry:

milego dnia!!!

Dzień doberek!

Wstałam dziś zdrowo przytrzaśnięta :baffled: oby to jakaś choroba się nie rozwijała :baffled:

m_ktosia ale Ci super z tym wyjazdem. A powiedz, gdzie Wy się teraz przeprowadzacie? Bo ja chyba czegoś nie doczytałam :zawstydzona/y:

Co do butów na obcasie..... ja takowych nie posiadam :no: przy moim wzroście raczej nie wskazane ;-)

Miłego dzionka życzę.

Cześć laski

m_ktosia ja jak byłam w ciąży też sie opalałam....;-);-);-) tylko brzuszek przykrywałam. Miłego urlopu, należy ci się....;-);-);-)

sewa ja jestem tak niska że nawet 13 są wskazane....hahaha....;-);-);-)

Miłego dnia, ja gotuję bigos- nie cierpię tego zapaszku.....bleeeeeee

Wróciłam z zakupów. Pada mokry śnieg jest wstrętnie :wściekła/y:

My już po obiadku, bo dziś miałam kupne pyzy z mięsem. Jędrek wcinał jak dziki :-) tak mu smakowały :tak:

A teraz kawkę będę piła, bo oczy mi się kleją, najchętniej to bym spać poszła, ale nie mam jak :-(

Co do opalania ja nie opalałam się, bo w ciąży byłam od końca sierpnia do początku czerwca, to raczej nie miałam okazji ;-)

Beatka też nie cierpię zapachu gotowanej kapuchy, za to bigos uwielbiam :tak:

reklama
Beatka wcale Ci sie nie dziwię :-) mam tak samo.
Teraz pierszy raz nie będę się widziała z mężem 5 m-cy :szok::-( ale po tych miesiącach rozłąki już będziemy razem. W maju na 100% jedziemy do meżulka. Boję się i cieszę zarazem.
Ale jakby nie było to i tak będzie lepiej, bo będziemy razem :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry