Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

czeka na nas malusi domek, ktory jak tylko przybedziemy czeka na lekki remoncik, jakies malowanie, moze nowa wanna i takie duperelki... i mebli nie mamy, wszystkie siedziska, lozka i nawet stol do kuchni z krzeslami trzeba bedzie nabyc.... ja lubie urzadzanie wiec mysle ze bedzie przyjemnie tak wybierac 
ile kapuchy kiszonej a ile normalnej dajesz? co dom to inny przepisik, ja zawsze lubialam jak jest dziczyzna i inne miesko i np grzybki suszone jak wpadna i sliweczki i jak jest duszo kiszonej kapustki, tak pol na pol--- ale sama robilam tylko raz i wyszedl mi beznadziejny
:-( to jednak trzeba lata treningu, a kminek dajesz?
m_ktosia ja robię bigosik tylko z kapusty kiszonej i oto przepis;

ja z kapustą świeża jeszcze nie gotowałam.
Kurcze - jzu nie pamietam czy zahaczylismy o Geteborg czy tez nie... Co wakacje obiecuje sobei ze bede zapisywac gdzie bylismy i co widzielismy, no ale na obietnicach sie konczy... No i teraz nie pamietam :-(ja tez sie z nia ciesze,,tzn z wami..Beatko cieszę się razem z Tobąsuper :-)
działac dziaalc,,na pewno ebdzie super strzał prosto do celu,,,wierze w to,,powodzenia..No kochana, to musicie działaćtrzymam kciuki
![]()

nom muły wyrobie,,przydadza mi sie do czegos innegoEwcia to namachasz się tą miotłą....![]()

Z całą pewnością....hihihi......nom muły wyrobie,,przydadza mi sie do czegos innego
dobranocc