reklama

Słomiane wdowy

reklama
Cześć

U nas śliczna pogoda, Oskar w przedszkolu, S na kompie a ja na bb.
Za 12 dni S już wyjeżdza, chyba 17 sobie zatestuję.....;-)
Miłego dnia laseczki, i nie płaczemy za mężami- bo oni kiedyś wrócą.....;-)

witajcie
a mnie dzis trafiło mama odziwo porwała mi córcie aks zasnął śpi juz 2,5h wow aja podłogi pomyłam tzn panele pranie zrobiłam powiesiłam obiad uszykowałam wkuchnie porządki zrobiłam tajfun sprzatania zrobiłam jeny co się ze mną dzieje hehehhe

pogoda piękna wczoraj byłam na działce na 15 min zasnęłam na słoneczku bo Maks w wózku spał i sobie dekolcik lekko opaliłam:P
moze dzis mi sie uda jak Maks wstanie zje to na powietrze

miłego dnia życzę

hej wam

agatulku no i super,widzisz jaks obie radzisz dobrze..

beciu czekamy czekamy,i pamietamy o tym 17,,daj znacc

Sewa cot am,,szykujemy sie,,ty juz nam z watku cuiekniesz niedlugo,,bo juz slomianka nie bedziesz.....hmmm,,ale super ciesze sie,ze z mezme razem bedziecie..

inna co tam??
mysz co u ciebie??

witajcie
ja wczoraj wieczorem zmieniłam kolor włosków hehehhe mam teraz czekoladowe ale mąz jeszcze nie wie bede na skypie ukrywać:P hehehe i zaskoczę go jak sie spotkamy

u nas piękna pogoda zaraz na spacer biegniemy

agatulka not o super,ze zaszalałaś z włosmai,,pochwla sie nam chociaz jakie masz teraz włsoki,,,a maz kiedy ebdzie??

agatulka not o super,ze zaszalałaś z włosmai,,pochwla sie nam chociaz jakie masz teraz włsoki,,,a maz kiedy ebdzie??

z tym pokazaniem na razie problem bo aparat popsuty :( a maz no w sierpniu na pewno no chyba ze w połowie sie spotkamy jeszcze ale to nie pewne :P wiec by miał niedspodzianke tylko nie wiem ile wytrzymam nie mówiąć mu hehehheheheh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry