reklama

Słomiane wdowy

reklama
witajcie
dobranocka leci smerfy heh wiec dzieci mam choc na 20 min z głowy
my się działkujemy ze tak powiem
pogoda na północy superr
opaleni Maks sobie spiekł ciutke ramionka upssss a smarowałam 60 go nawilzam go teraz kremem moze nie bedzie tragedi w nocy
ma moją karnacje od razu brąz mnie nigdy nie nie piekło

mój S zjechał z wyjazdu i jest już w Krakowie więc choc skype bedzie lepszy kontakt

ale sobie tak myśle jak by trafił pracę za granicą to nie wiem czy bym się zgodziła znowu na rozłąkę choć w mieście jest prościej i tesciów blisko bym miała a oni zawsze chętni do pomocy

agatulka moj m pracuje na slasku 300 km od domu, w prawie kazdy weekend jest w domu i wszyscy mi mowia ty masz dobrze bo go widzisz co tydzien. Ale dla mnie to za malo, zreszta wiesz jak to jes oddalamy sie od siebie i to nie w sensie psychicznym czy uczuciowym bo kocham go i tesknie ogromnie ale w sensie mentalnym. on ma swoje przyzwyczajenia ja swoje, dzieci leca do mnie z problemami do lazienki choc m jest akurat kolo nich bo na codzien go nie maja, jego zlosci ze krzycza a on akurat dziennik oglada...Ja mu nie mowie przez telefon ze sie zle czuje czy dzieci chore bo co by to dalo a tylko by sie martwil...
Chciala bym zeby znalazl prace gdzies blizej i byl codziennie w domu...ale to narazie nie realne bo tu gdzie mieszkam sa takie zarobki, ze trudno uczymac dom a co dopiero miec jeszcze na cos innego.
Strasznie tesknie za moim m, dobrze ze sa przynajmniej ploty na BB:-)

hej babeczki
ja jeszcze słomianka mąz niestety nie mógł przyjechac z teściami
ma bilet na 8 sierpnia i ma tydzień wolnego potem przeprowadzka i bedziemy razem

pozdrawiam wszystkie słomiane wdówki :P

hej wam
ja juz wrocilam nie dsc ze z jednego tygodniowego urlopu,to teraz jeszcze od 1.08 do 5.08 tez bylismy nad jeziorm na biwaku z przyczepa,,super bylo,smieszbie fajnie,,
super takz mezulkiem i dzieciaczkiem ze znajomymi razem,,,

no widze mezulkowie wracaja,wy jedzieta do nich,,super
a ja od nedzieli na 6 tyg slomianka:-(,,mus sie teraz mezem nacieszyccc:tak:

pozdro

Ewcia81 witamy po wakacjach :))
mój w sobotę przybywa do domu do utęsknionych dzieci i żony zapłakanej z tęsknonty heheheh i braku chłopa nie tylko w sensie łóżkowym by tu nikt mnie nie osądził o bycie nimfomanką:P
dzień super pogoda się troszkę poprawiła przynajmniej nie padało jupiiiiiiii
jutro ma byc cieplej moze sie uda popływać itp:)
kurde to nie tak zle 6 tyg a mi stykło prawie 14 z jednym niecałym tyg w środku:Phehhehe
do miłego

hej wam
no ja od dzisiaj słomianka na całe 6 tygodni,masakra,,ale dam rade..
agatulka supcio ze mezula juz masz w domku,,,,
pozdro

Hej dziewczynki!
Melduję że już wróciłam z urlopu u mamy. Odwiedziłam wszystkich sąsiadów, pół rodziny i mnóstwo znajomych...wypiłam hektolitry herbaty i zebrałam wszystkie ploty ze wsi.
Pozdrawiam:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry