reklama

Słomiane wdowy

no hej slomki
widze ze pusteki jak trza...
pogoda jest to na dworu co?/

ja tez mykam an dwor,,do ammusi,na wies w domu,,tak jakos sobie radzimy,,,,a to dopiero pierwszy tydzien,,jeszcze 5:zawstydzona/y:...

ale maz teraz dwa dni byl w PL i godiznami na telefonie wisielismy,bo ja mam do niego darmowe,hhh,superrr

pozdro was

reklama
hej wam
A ja od wczoraj mialam emza jeden dzien w domu juz dizisja pojechal do prayc,,,kurcze ten jeden dzien to dla nas tak duzo,,superrr

beciu juz chyba bedziesz z nami co??

ja dzisiaj na imeinieny do abbci ,,

pozdro

Sewa było cudownie na Staraczkach jest wątek Czy można zaplanować płeć dziecka chłopiec czy dziewczynka? Wrzuciłam kilka fotek dziś i chyba 2 dni temu.
Pogoda każdego dnia cudna- słoneczko i gorąco, jedzenie do oporu i te pyszne ciasta, codziennie inny port- w sumie najważniejsze miasta we Włoszech sobie zobaczyłam- Wenecję, Neapol, Pompeje ,Livorno, Florencję i Pisę i wyspę Portofino i Sycylię potem była Chorwacja- Split i Dubrownik, w Egipcie Aleksandrię i pojechaliśmy też do Kairu pod piramidami było ponad 46 C, Turcję Kusadasi, Cypr, Ateny, i Greckie wyspy- Mykonos, Rodos.
Oskar chodził do przedszkola i uczył się języka angielskiego, codziennie tak na 3 godzinki. Nauczył się nurkować a ja się smażyłam.
Wieczorami chodziliśmy na amerykańskie SHOW, po przyjezdzie z Kairu na 9 deku była Egipska Noc czyli zabawa i jedzenie egipskie.
Byliśmy na Brydzu u kapitana, piękny widok- wszystko cudnie widać.
Chodziliśmy zwiedzać, pływać w czystym morzu i pare razy nawet byłam z mężem sama na wieczornym spacerze a Oskar w tym czasie był w przedszkolu.
Nie chciało się wracać do domu.
Jak płyneliśmy z Neapolu złapał nas sztorm fale były na 10 metrów, ale szczęśliwie dopłyneliśmy do portu.
W Turcji niezle się obkupiliśmy, mają tyle fajnych ubrań że sama byłam w szoku......;-)
Mąż obiecuje że w przyszłym roku też nas zaprosi, póki co jestem wybyczona i zadowolona po 37 dniach wakacji.

reklama
Beatko widzialam foty..... cudne. Ale mieliscie superalne wakacje :tak:

zuzkus super dzieciaczki :tak:

Pozdrawiam wszystkie slomianeczki i bede zagladala...... bo choc slomianka juz nie jestem, to sentyment do Was mi zostal :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry