Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U mnie jakis lezy,ale topi sie hehe bo mrozu ni ma...
Milego weekendu wpadlam wam zyczyc
ja wybywam na wies,,tzn najpierw do pracy,bo dzieci maja dyskoteke i trza pilnowac,a potem na wies na nocke na piffko zmykam
Melduje ze wrocilam z ferii zimowyhc - dobrze ze wczoraj, bo dzis na Slasku straszne sniezyce i bysmy pewnie w korku tkwili kilka godzin
A wiec tak - najpierw bylam u moich rodzicow (gdzie w spokoju sobie pochorowalam), potem przezk ilka dni w gorach (Jas zaliczyl kilka zjazdow na sankach i byl bardzo zadowolony).
No i minelo...
I ja sie witam na słomiankach :-).
Mój maz 11 dni temu wyjechał do UK- birmingham. Ja z córeczką dołączam do niego w lipcu bo mam ostatnie pół roku szkoły tutaj i chce ją mieć już z głowy. Straszna ta rozłąka ale jak ma być nam lepiej niż tutaj to warto zaryzykować
Pozdrawiam wszystkie słomianki :-):-)
Mysz super, ze pojechaliscie w gory szkoda tylko, ze juz po feriach :-(
Beatko no ja pamietam jak Twoj maz mial przyjechac, a potem sie okazalo, ze jeszcze troche musisz poczekac....... ale my kobiety wszystko jestesmy w stanie zniesc