reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słowa, słówka, teksty, tekściki...

no prosze jakie dialogi :)
a nasz mala zaczela laczyc po dwa slowa ... do zdania jesczze daleko ale idzie zrozumiec :)
no i oczywiscie slowa a ciagle dwusylabowe ...

reklama
Super mowia dzieciaczki a ja tu chyba przestane zagladac :-D
Moj maly w tyle z gadaniem i sie ciesze jak nowe slowa dochodza a wasze juz klepia zdaniami :szok:

Vici co sie martwisz jest nas czworka moja Maja jeszcze dochodzi i chyba Jagoda :-) wiec nie jest zle.
A twoj Victorek to zacznie odrazu w dwoch jezykac szprechac :-D:-D:-D

To fakt z tymi jezykami :-/ od szpitala staram sie wiecej niemieckiego wprowadzac i mam efekt :-) Moj synus mowi zug-pociag to nic,ze po niemiecki ja rozumiem :yes:Na swieta teraz zaczol to mowic.Aale tak jak bym miala slowa wymienic to malusio ich :-( No nic lekarka mowila,ze martwic mam sie jak skonczy 3 lata i bedzie dalej kiepsko.Wiec mam jeszcze rok i miesiac :-p

Najlepsz(albo najgorsze) uparl sie cholernik ,ze ja to mama a Jacek mamo i nie wytlumaczysz mu za cholere.Myslelismy,ze ma taka faze ale ona jakos nie mija i dalej ja mama a Jacek mamo:confused:

woloszki moja Dominika też za dużo nie mówi pełnymi zdaniami.Ale jak coś nowego podłapie to non stop jej jadaczka chodzi.
a teraz jak jestem u siostry to się więcej uczy mówić przy kuzynkach,

Właśnie usłyszałam
"Mama wychodź z tego komputeja, bo mam... (tu chwila ciszy na zastanowienie) zdziwione nogi"
Julek ostatnio strasznie fantazjuje i podłapuje żarty :)

reklama
Właśnie usłyszałam
"Mama wychodź z tego komputeja, bo mam... (tu chwila ciszy na zastanowienie) zdziwione nogi"
Julek ostatnio strasznie fantazjuje i podłapuje żarty :)

Niezłe:-D:-D:-D Julek jest rewelacyjny:tak:

U nas ostatnio Jacek był z Inguchą na dworku z samochodzikiem do odpychania - to jej nowa pasja, chociaż ma go od roku, to dopiero teraz doceniła:tak:
Ingucha otworzyła ten schowek pod siedzeniem i wsadziła tam nogę w bucie - no i zaklinowała się. Inguch do Jacka:

Tatuś, powiedz nóźce, zieby wyśła!!!

:-)

Do góry