reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słowa, słówka, teksty, tekściki...

reklama
woloszki mysle ze etap pytan tych madrych i tych mniej madrych czeka kazdego ... my przynajmniej mamy juz doswiadczenie :)

No strasze cie Joaska, bo momentami top juz mam dosyc dyskusji maksia. Kupilismy mu jakis czas temu taka encyklopedie dla dzieci (chyba pisalam o tym) i on zamiast juz wiedziec wszystko bo tam napisalai to dopiero nam zaczal zadawac szczegolowe pytania do tej encyklopedi, wiec ja narazie schowalismy :-):-):-):-) Czlowiek chcial miec spokoj a dopiero sobie narobil :-D

No strasze cie Joaska, bo momentami top juz mam dosyc dyskusji maksia. Kupilismy mu jakis czas temu taka encyklopedie dla dzieci (chyba pisalam o tym) i on zamiast juz wiedziec wszystko bo tam napisalai to dopiero nam zaczal zadawac szczegolowe pytania do tej encyklopedi, wiec ja narazie schowalismy :-):-):-):-) Czlowiek chcial miec spokoj a dopiero sobie narobil :-D

Jak to schowaliście:szok:
Leniuchy jedne;-) Dokształcać się szybko i odpowiadać dziecku uczciwie!!!
:-p:-p:-p:-p

No a jak nie schowac. Kazal sobie czytac na dobranoc np o szkielecie ja juz skonczylam mu wszysko czytac chwila dyskusji a on dalej pytania i chyba by do polnocy by siedzial jakbym tego nie skonczyla.
I tak madrala z niego, pozniej bedziecie mi mowic co mysmy z nim zrobili, ze siedzial w ksiazkach zamiast sie bawic.
Ok pochwale sie moj Maksik dzis sam na podworku napisal mama i tata. :-):-) Plus siedzenia przy komputerze, sam sie uczy przy tym Kliku. :-):-):-)Treaz czekam na oklaski i brawa oczywiscie dla niego :laugh2::laugh2:

No a jak nie schowac. Kazal sobie czytac na dobranoc np o szkielecie ja juz skonczylam mu wszysko czytac chwila dyskusji a on dalej pytania i chyba by do polnocy by siedzial jakbym tego nie skonczyla.
I tak madrala z niego, pozniej bedziecie mi mowic co mysmy z nim zrobili, ze siedzial w ksiazkach zamiast sie bawic.
Ok pochwale sie moj Maksik dzis sam na podworku napisal mama i tata. :-):-) Plus siedzenia przy komputerze, sam sie uczy przy tym Kliku. :-):-):-)Treaz czekam na oklaski i brawa oczywiscie dla niego :laugh2::laugh2:

Po pierwsze: szkielet ważna sprawa i trzeba dziecku nawet czasami pół nocy poświęcić aby wyjaśnić wszelkie szczegóły:-p

Po drugie: WIELKIE BRAWA dla Maksika:tak::tak::tak:

Po trzecie: zaraz po powrocie z pracy też zacznę uczyć pisać moje dziecko - nie mogę być gorsza przecież:-D:-D:-D

reklama
Po trzecie: zaraz po powrocie z pracy też zacznę uczyć pisać moje dziecko - nie mogę być gorsza przecież:-D:-D:-D

A które? To 17-tygodniowe?
Bo nie powiesz mi, że Inga jeszcze pisać nie potrafi:-):laugh2:

A dla Maksika ogromne gratulacje. Teraz to może już listy do Jagody pisać ;p

Do góry