reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słowa, słówka, teksty, tekściki...

Gratuluacje :-)
Viki z literkami jest na bakier - ale poznaje A, B i O
Ale ostatnio mnie zaskoczyla bo bez problemu nazywa kolory - bialy, czarny, zolty, czerwony, niebieski i zielony
A liczy do 5

reklama
Kurcze ja to siedze w domu z Majcikiem i nie mam czasu na nauke literek, dopiero Maks sie uczy :-):-):-):-) My z Maja wiecej sie bawimy niz uczymy, jakos nie widac po niej zainteresowania takimi rzeczami, chyba bedzie z niej bardziej sporciara niz kujonka :-):-):-)

U nas Jagoda każe sobie napisać mama, tata, Jagoda, lalka...
a potem sama sobie wymyśla jakie to litery i nie przeskoczysz.
Przy czym na drugi dzień pamięta, co wymyśliła.

U nas to tylko rysowanie koparek (u niego bagar) zaby(kum kum) motylkow(to pokazuje rekoma :-D ) os (bzzzzz) ach zaba oczywiscie w wodzie ma byc :-)ostatnio chcial abym smoczek mu narysowala :-D

A Jagoda ostatnio pokazała na moje piersi i powiedziała, że to cycuś.
No i ok, ale skąd ona to wie???
Ja tam zawsze mówię piersi, a już na pewno nie tłumaczyłam dziecku, że cycusie mam.

Tak mi sie luźno ze smoczkiem skojarzyło ;p

Maja bierze gazete i sobie mowi aaa eee oo uuuuu ale robi przy tym smieszne miny i bardzo ladnie i wyraznie sobie czyta hehehehehehehe

reklama
Do góry