reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sluby wesela- organizacja;-)

Witam wszystkie mamy oraz przyszłe i obecne panny młode :) Widzę, że wymieniacie się informacjami na temat organizacji wesela. Jeśli któraś z Was poszukuje fotografa na ślub, wesele lub komunie oraz sesje rodzinne w plenerze to moge podać namiary na gościa, który jest godny polecenia :) Zainteresowane osoby proszę o kontakt na priv - raczej nie wypada podawać na forum nr :) a tak na marginesie - gdzie w Poznaniu jest salon z sukniami, w którym są rozsadne ceny?? Sama jestem przyszłą panną młodą, niestety salony, które odwiedziłam zwaliły mnie z nóg jeśli chodzi o ceny. Zastanawiam się nad wypożyczeniem sukni, jak myślicie - warto??

reklama