Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a z perłami, to bym uwazala, podobno przynoszą pecha ;-)
pewnie tak, szczególnie jak sie bierze ślub 13 i to na dodatek w maju gdzie nie ma "r" 
pewnie tak, szczególnie jak sie bierze ślub 13 i to na dodatek w maju gdzie nie ma "r"
a mój komplecik wygladał tak :![]()

aaaaaaaa data rzeczywiście

, ja osobiście perełki bardzo lubię, ale niestety nie mam nic z perłami w bizuterii, ale za to mam mnostwo innych srebrnych cacek i bursztynów, bo te rowniez uwielbiam, ale najbardziej to kocham tanią bizuterię
mozna zaszalec i miec komplety na rozne okazje i w przeroznych kolorach za niewielkie pieniadze 
a szkoda, bo tyle sie dzieje 
:-) nie wierzę w żadne tam przesądy i zabobony, np. literka w nazwie miesiąca nie przyniesie szczęścia jak facet będzie do niczego....
dzięki, dzięki :-)
Gosia ja tez z natury przekorna jestem i to co pechowe przerabiam na to co szczęsliwe;-):-) nie wierzę w żadne tam przesądy i zabobony, np. literka w nazwie miesiąca nie przyniesie szczęścia jak facet będzie do niczego....
na maturze nie miałam czerwonych majteczek , włosy po studniówce obcinałam i zdałam na same 5![]()
no to jak sie tak domagacie to wyglądalismy tak:
![]()