reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Śluz, szyjka, temperatura

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Przeszło.. tak jakby :) O ile masz na myśli ta ostatnią "sprzeczkę".
Może i się nie dogadaliśmy, ale kurde.. nie mogę tak żyć bez przytulanek :D
Maćku, tylko problem jest z tym, że ja nie do końca pewna jestem czy to śluz czy takie moje.. choć dziwne, bym takie miała non stop :D Przeżywam to, bo jeśli to śluz to dla mnie zupełnie nie spotykany, by był tak piękny! I to tak wcześnie.. no ale co ma być to będzie. Żelu jednak nie zakupiłam, bo myślałam, że staranka całkiem odłożone, więc ..

A co do lekarza.. to myślałam, że mnie dziś dosłownie kur**** wezmie.. Co się okazało.. nie zrobili mi ostatnio tej przeklętej prolaktyny ;/ Pobadała mi piersi, czy w ogóle jest sens robić ją i jednak zrobiła.. sprawdzali mi też wapń, nie wiem czemu.. bo niby mam złe wyniki :D Szok.
I zaszczepili na żółtaczkę ;/ Mówiąc, że to zupełnie nie koliduję ze staraniami.
Za pół roku, jak nie zaciąże dostaniemy skierowanie do szpitala i tam mają nam pomóc.. jasne..

reklama
To szpital gdzie się rodzi i bada etc.
Tak, badania by stwierdzić czy jest coś nie tak i jeśli tak to leczyć. Jak to pani dziś ujęła - by pomóc wam zajść w ciąże..
Tylko patrząc na to co jak na razie tu się dzieję, nie wierze by ta pomoc miała być faktycznie jakaś super.. ale przynajmniej trafię już do konkretnego miejsca.

To szpital gdzie się rodzi i bada etc.
Tak, badania by stwierdzić czy jest coś nie tak i jeśli tak to leczyć. Jak to pani dziś ujęła - by pomóc wam zajść w ciąże..
Tylko patrząc na to co jak na razie tu się dzieję, nie wierze by ta pomoc miała być faktycznie jakaś super.. ale przynajmniej trafię już do konkretnego miejsca.

Może chociaż faktycznie dobrze was przebadają, a może nie będzie takiej potrzeby:)))
U nas to niestety tylko na siebie można liczyć...

Wiesz, tak szczerze to ja w to nie wierzę i nawet się nie nastawiam. Patrząc na cały ten syf tutaj, to jakoś nie chce mi się wierzyć by w czyms pomogli. Jak na razię, to świetnie im wychodzi ale doprowadzanie ludzi do szału :D

U mnie zaś termometr szwankuję ;/
Zaraz poprzeglądam na necie i chyba zamówię.
Nie widze ostatniej kreski na moim :D

Ja proponuję, żebyś sobie kupiła ten termometr microlife MT 1622 (taki ze złota końcówką). Wiele osób go poleca, sama go używam i jestem zadowolona

No to niedlugo jak się wybiorę po necie na poszukiwania, to zobacze czy tu w UK takie sa :)
Bo o samym termometrze słyszałam :)

reklama
Ja proponuję, żebyś sobie kupiła ten termometr microlife MT 1622 (taki ze złota końcówką). Wiele osób go poleca, sama go używam i jestem zadowolona
no ja dokładnie ten sam mam :) wczesniej mierzyłam rtęciowym i też było ok tylko zasnęłam z termometrem w pipie i zapomniałam i jak wstałam to wyleciał i się stłukł...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry