Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam pytanie do dziewczyn korzystających z 28 dni. Czy wy płacicie za możliwość korzystania z serwisu?? Bo mi po miesiącu wyskoczyło, że muszę zapłacić.
tak,po miesiącu trzeba zapłacić,ja przedłużam bo to aż tak dużo nie kosztujeMam pytanie do dziewczyn korzystających z 28 dni. Czy wy płacicie za możliwość korzystania z serwisu?? Bo mi po miesiącu wyskoczyło, że muszę zapłacić.
ja napewno nie opuszcze tego wątkufajny pomysł z tym nowym wątkiem, juz się tam zapisałam, ale nie opuszczajcie tego, prosze
Ja powoli zbliżam się do owulki, musze się w testy owulacyjne zaopatrzyć, że nie przegapić, dodatkowo, jak test wyjdzie mi pozytywny to ide na podglądanko do ginki![]()
ja napewno nie opuszcze tego wątkua kupujesz te testy z allegro???to za ile spodziewasz się owu???
u mnie załamka....
cały dzień mam nerwowy a nie wiem czemu a do tego jeszcze córeczka rozścieła sobie łuk brwiowy.grrrrrrrrr zła jestem bo strasznie wygląda
a powiedzcie co ile wymieniacie baterie w termometrach?? bo ja odkąd mam to wogóle nie zmieniałam
![]()
ale kiedy mam wiedzieć że przestaje działać....bo ja juz czuje że jestem po owu a tempka nadal nisko....To cieszę się, że nie puścisz wątku) Ja testy kupuję w aptece, jakoś nie ufam tym na allegro (op.5 sztuk kosztuje ok 20zł - nie jest to tanie, ale cóż?)
Owulkę pewnie będę miała tak koło 16-18dc, przy clo tak zazwyczaj mi wypadała...
a co do termometru, to ja odkąd mam termometr to nie wymieniałam baterii, ale myślę, że to trzeba zrobić, jak przestanie działać)