reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Śluz, szyjka, temperatura

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nie, w pierwszą ciąże zaszłam po 6 miesiącach, w drugą po 3 chyba. W 2 cyklu była ta ciąża biochemiczna.
Ale wiesz, jak córa rok skończyła, to zaczeliśmy się starać.. i przez 2 lata nic. Co się później okazało, że to wyniki męża były nie takie.. Zaczęłam mu podawać witaminki i się bardzo poprawiło ale tutaj ja, zrobiłam mega wielki błąd :D Przy słabych żołnierzykach staraliśmy się z 2 razy dziennie, więc się nie dziwie, że rezultatu nie było :D
Minęło od tego momentu sporo czasu, więc myślę pozytywnie, że jest wszystko w porządku :) Prócz tego, że ja się coś psuć zaczęłam :D

Nie, w pierwszą ciąże zaszłam po 6 miesiącach, w drugą po 3 chyba. W 2 cyklu była ta ciąża biochemiczna.
Ale wiesz, jak córa rok skończyła, to zaczeliśmy się starać.. i przez 2 lata nic. Co się później okazało, że to wyniki męża były nie takie.. Zaczęłam mu podawać witaminki i się bardzo poprawiło ale tutaj ja, zrobiłam mega wielki błąd :D Przy słabych żołnierzykach staraliśmy się z 2 razy dziennie, więc się nie dziwie, że rezultatu nie było :D
Minęło od tego momentu sporo czasu, więc myślę pozytywnie, że jest wszystko w porządku :) Prócz tego, że ja się coś psuć zaczęłam :D
A co bylo nie tak z nasionkami M? I jakie witaminy lykal?

Od jutra tez zaczynam diete Dukana:tak: A jak Ci idzie? Dajesz rade?

Ja zapraszam pod aktualny wykresik:tak:

LILITH - rozumiem:) ale wydaje mi się, że teraz to juz będzie z górki:))
u nas jest problem tylko po mojej stronie (tzn. mąż ma wyniki rewelacyjne, ginka stwierdziła, że dawno nie widziala takich dobrych wyników, bo nie dość, że mam endometriozę, miałam zatkane jajwody, to jeszcze zaskoczyć nie mogę (myślę, że to kwastia po części psychiki...)

maćku - dieta dukana, ja ją stosuję i jestem zachwycona efektami:))

Ostatnia edycja:
Dietkę zmodyfikowałam sobie teraz :)
Jestem na niej już 2 raz, za pierwszym zgubiłam 10,5 kg, więc również bardzo sobie ją chwalę :)

Maćku, ja łykam i mężowi też daję, cynk, żelazo, E, N- acetyl cysteine [ czy cos takiego ] l arginine itp. Wtedy też mu takie dawałam do tego mace i saw palmentto.

Co do wyników to nawet nie pamiętam co to bylo, zamieszczałam to swego czasu tu na forum i jeśli byś chciała mogę odszukać.

Wikula, z tego co wiem, to przy endo można zajść w ciąże.. wiem, że to nie porównanie ale ja zaszłam mając torbiel na jajniku dość sporą.. a z tymi jajowodami to już w porządku ??

Lece obiad dziewczyny robić, dziś mam wyjątkowo jak na mnie, dzień warzywny i będzie leczo :D chodzi za mną już od kilku dni :)

Maćku - ja już zgubiłam 11kg, jeszcze chciałabym tak z 6 i wtedy będzie idealnie:)) witaminki - łykam ale nie codziennie taki kompleks witamin

LILITH- na moje jajowody mialam robione hsg i zostały one przetkane, więc teraz jest w miarę ok:))

A co bylo nie tak z nasionkami M? I jakie witaminy lykal?

Od jutra tez zaczynam diete Dukana:tak: A jak Ci idzie? Dajesz rade?

Ja zapraszam pod aktualny wykresik:tak:
ja łykam wiesiołek do owulacji na śluz,kwas foliowy i mg+B6 przez cały cykl

ja stosowałam diete dukana max.3 dni musiałam przerwać bo tętno mi spadało miałam 50 więc to nie dobrze więc lekarz kazał zaprzestać...a byłma zadowolona bo przez te 3 dni 2kg zgubiłam...
od października idę na fitness więc może tak mi się uda zgubić kilogramy...
zapraszam do mnie pod wykresik na 28 dni,juz mam opłacone i na bierząco wszystko jest wpisane....

Wikulaa no to brawo, to na prawdę świetny wynik!! I ciesze się, że po zabiegu juz lepiej :)

Sawi a to z powodu dietki tak się stało??
A na wykresik oczywiście, że pójdę :)

reklama
LILITH - ja byłam strasznie na siebie zła, że aż tyle przytyłam, dlatego musiałam się wziąć porządnie do roboty i sie już prawie udało:))

Sawi - jeszcze tutaj napiszę, bardzo ładną masz córeczkę i fajnie razem wyglądacie na zdjeciach:))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry