Miałam, cykl przed tym jak zaszłam w ciąże z córką. Zrobiłam wcześniej test, bo dziwnie się czułam piersi zrobiły się ogromne.. kreska wyszła słaba ale jak byk ją było widać a tu po kilku dniach @. Pojechałam do szpitala i powiedzieli wprost, że w takich wypadkach nic nie da się już zrobić i uprzedzili by nie robić testu za wcześnie..po tym zapisałam się do gina, by porobił mi wszystkie badania, jeszcze pamiętam, na 30 sierpnia 2005 a 26, dwa dni po spóźnionej @ piękne II krechy.. to była wpadka kontrolowana ;] bez starań, z przytulaniem na urodzinki i się udało 
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
FajnieMiałam, cykl przed tym jak zaszłam w ciąże z córką. Zrobiłam wcześniej test, bo dziwnie się czułam piersi zrobiły się ogromne.. kreska wyszła słaba ale jak byk ją było widać a tu po kilku dniach @. Pojechałam do szpitala i powiedzieli wprost, że w takich wypadkach nic nie da się już zrobić i uprzedzili by nie robić testu za wcześnie..po tym zapisałam się do gina, by porobił mi wszystkie badania, jeszcze pamiętam, na 30 sierpnia 2005 a 26, dwa dni po spóźnionej @ piękne II krechy.. to była wpadka kontrolowana ;] bez starań, z przytulaniem na urodzinki i się udało![]()

Czyli potwierdza sie fakt, ze nawet 50% ciaz tracimy nawet o tym nie wiedzac...
GRATULACJE!!!!!Dziewczyny podziwiam Waszą determinacje, na mnie wszelkie pomiary i liczenia działają stresogennie.
Teraz był 1 miesiąc na luzie))
niestety w niektórych przypadkach nie da się odpuścić, bo bez leków i takich tam nic z tego nie będzie...
Fajnie
Czyli potwierdza sie fakt, ze nawet 50% ciaz tracimy nawet o tym nie wiedzac...
niestety, ale chyba faktycznie tak jest...
Ja mam postanowienie, że test będę robiła dopiero dwa dni po spodziewanej @ albo inaczej njawcześniej w 14dniu fl
sawi
szczęśliwa żona i mama
K
Kinga85
Gość
no to super!Dziewczyny podziwiam Waszą determinacje, na mnie wszelkie pomiary i liczenia działają stresogennie.
Teraz był 1 miesiąc na luzie))
GRATULACJE!!!!!
lilith jak u ciebie?
K
Kinga85
Gość
o może sie udało słuchaj!U mnie dzis mega spadek i nie wiem co się dzieję.. szyja nadal zamknięta i bóle tylko raz na kilka godzin ;/ Zawsze @ przychodzila zaraz w dniu spadku z rana a tu cisza![]()
ah i spoznione ale szczere życzonka dla Ciebie Patrycja z okazji imienin
reklama
Nie mogło się udać, bo temperatura z 37,3 spadła na 36,6 a i tak niższe miałam 36,8 ;/ Teraz się wsciekam, że się wszystko opóźnia, tak mogłabym już zacząć nowy cykl staranek
Serdecznie Ci dziękuję za życzenia![]()
A może ty źle wyznaczyłaś owulkę??? Mogłabyć u ciebie później, np. w 17dc i stąd to przesunięcie...??
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: