Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tab no wlasnie wczoraj nasz pediatra zalecil nam taki sam test glutenowy. Tylko nie dopytalam jak to technicznie wykonac. Tzn zwykla kasze manne na mleko to modyfikowane co podaje Staskowi? Przeciez to nie jest gotujaca woda wiec kasza bedzie surowajak to sie robi?
Benfica ja polecam BEBILON COMFORT. Sta od poczatku mial sensacje zoladkowe i to jedyne ktore przyswaja. Co dziwne po PEPTI mial ogromne kolki.
Szczerze powiem, że nie wiem jak to technicznie powinno wyglądać. Ja sobie wymyśliłam, że ugotuję kaszkę na wodzie i dodam ją do swojego mleka.
Ja też kupuję Pepti ale po normalnej cenie. Moja pediatra twierdzi, ze nie może mi dac recepty. Raz tylko dostałam receptę ale to od alergologa bo niby tylko on może wystawiać. A u Was jak jest? Pediatra czy alergolog wystawia receptę?
Ja też kupuję Pepti ale po normalnej cenie. Moja pediatra twierdzi, ze nie może mi dac recepty. Raz tylko dostałam receptę ale to od alergologa bo niby tylko on może wystawiać. A u Was jak jest? Pediatra czy alergolog wystawia receptę?