Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja poszłam na łatwiznę i kupiłam gotowe pokrojone warzywa w słoikach pudliszek heh dodam tylko jajka, cebulkę i może coś jeszcze jak mnie natchnie :-)ooo smakowite menu)) ja tez mam pomrożone gołąbki
) więc też mogą jakby co...........sałatki warzywnej nie robie bo mnie choinka bierze jak mam to kroic
;-)
Ja wiem ze nawet to co zrobie bedzie za dużo. Dziewczyny ja sie zastanawiam skąd mój chłop ma siłe i normalny wylgąd skoro on je mniej niz jaNormalnie wiem ze jak zje barszcz z uszkami i rybkę z kilkoma talarkami ziemniaków i kapustą to później bedzie sapał i tylko na wszystko patrzył
Więc poza tym nie robie nic extra treściwego bo wiem jak on je
![]()

a ja mam zamiar zrobic w tym roku kluski, zobaczymy jak mi wyjdą - bo zrobie je 1-szy raz w życiu 
sałatke miałam w tamtym roku i dziękuje bardzo ;-)kluski...? ;]no proszę jaka spryciulaa ja mam zamiar zrobic w tym roku kluski, zobaczymy jak mi wyjdą - bo zrobie je 1-szy raz w życiu
sałatke miałam w tamtym roku i dziękuje bardzo ;-)

kluski śląskie na 1 i 2 dzien swiat......... no pierwszy raz w zyciu je robic bede![]()
ja jestem z reguły poukładana , na karteczce mam opracowany plan działania i "robi się samo";-)druga sprawa to wprawa i pomoc męża nieoceniona