Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ewa pod tym względem tak,ale czekolada nie zastąpi mi jego bliskości.
Najgorsze,że czuję sieźle z tym. Próbuję go zachęcić ,a on nic. To nie jest też tak ,ze go zmuszam do seksu. Zaczynam go dotykać, ale przykre jest jak słyszę: zostaw... nie...
Nie tak se wyobrażalam życie z nim. On mnie nawet nie całuje. Czuję sie jak pasztet.
ewa ,ale jak pisałam on mnie nawet nie całuje, za często nie przytula. Pies częściej przychodzi przytulać sie, niż on. Wogle pies siedzi ze mną cały dzień ,a najlepiej przytulony. Tyle razy gadałam z chłopakiem na ten temat ,ze tak mi tego brakuje,że jeśli dawał by mi czułości to bym nie odczuwała tak brak seksu. Poprawa jest na jeden dzień i to minimalna. Starałam sięsama do niego przytulać i sama całować to bywał bezobojętny.Strasznie sie z tym czuję. Taka samotna.
Najgorsze,że czuję sieźle z tym. Próbuję go zachęcić ,a on nic. To nie jest też tak ,ze go zmuszam do seksu. Zaczynam go dotykać, ale przykre jest jak słyszę: zostaw... nie...
Nie tak se wyobrażalam życie z nim. On mnie nawet nie całuje. Czuję sie jak pasztet.
Przed ciążą też tak było,ale było o wiele wiecej seksu. Powiedział mi,ze boi sie o dziecko i to o czym pisałam ,ze myśli ,ze go dotyka. Na te przytulanki to mówi ,z eto z mojej winy , bo ja jestem taka oschła i go zniechęciłam do siebie. Na początku jak zaczeliśmy siespotykać to było nawet nieźle. Teraz jest hu.....