reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

śmietnik

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No teraz to i tak chyba z tego nici, bo ostatnio nie możemy się dogadać w żadnej kwestii i mam ochotę, żeby się wyprowadził :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Gdybyś wiedziała ile razy ja miałam ochotę sie wyprowadzić. ;-) Tyle mi różnych numerów odwalił. Bywały dni nie do zniesienia, ale teraz jest dobrze. W końcu.

a ja może trochę nie na temat ale za to na temat główny "szkoła rodzenia" - my jesteśmy już po i muszę Wam powiedzieć że rewelacja - szczególnie dla tych które rodzą po raz pierwszy i nie mają styczności z małymi dziećmi - czyli dla mnie :)
Wiele przydatnych informacji, wiele ćwiczeń, partner nauczony jak się ma zachować, szpital i oddział obejrzany, położna załatwiona, naprawdę polecam wszystkim

Sunnflower jak najbardziej w temacie. ;-) Fajnie Ci ,że masz już szpital obejrzany. Ja sie wybieram i wybrać sie nie mogę. Widzę ,że do dobrej szkoły rodzenia trafiłaś. ;-)

A nas cały czas zasypują prezentami:-) A to próbki kosmetyków, a to śliniaczki czy czapeczki, no i mnóstwo czasopism :-)

no myśmy też tam pełno jakiś próbek podostawali głównie kosmetyków - co mnie cieszy bo będzie można wypróbować czy czasem dziecko nie jest na coś uczulone i wtedy dopiero kupić dużą butelkę. Naprawdę mówię Wam fajna szkoła rodzenia, tylko przed pójściem zapytajcie lekarza czy możecie wykonywać ćwiczenia bo ja nie zapytałam i potem dwa dni się źle czułam bo mi nie posłużył ten aerobik.

U nas na pierwsze zajęcia trzeba było mieć zaświadczenie od gina, że można ćwiczyć.

Ale wogóle szkoła rodzenia to super sprawa:-)

a ja z tej przyjemności niestety zrezygnowałam. opieka nad maluszkiem jakoś pójdzie myślę bo już to przerabiałam od pierwszych dni przy siostrzeńcu - jedyne czego nie robiłam przy tak małej kruszynce to go nie kąpałam i tego się troszkę obawiam. obawiam się jedynie porodu...
co do szpitala to ja w sobotę jade do mojego gina do szpitala więc sobie zobaczę co i jak tam wygląda (bo sam mówił, że przy okazji wizyty w szpitalu na więcej badań mnie oprowadzi). a jeżeli by tak wyszło, że pojadę rodzić na Polną to szpital znam więc o to jestem spokojna :)

reklama
Nawet nie wiedziałam ,ze dają próbki i czasopisma,:-) może i ja sie przejadę,choć co mówiłam o tej cesarce,ze wszystkie kobiety które znam po szkole rodzenia właśnie ją miały.:baffled:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry