reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Spacerowki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No nieźle Buba - Szanghaj:szok::szok::szok::szok::szok::cool2::cool2::cool2::cool2: Popstrykaj trochę fotek i uciesz babyboomowe koleżanki:tak::tak::tak::tak::tak:
My myśleliśmy o wspólnym: meksyk:ninja2::ninja2::rofl::rofl: ale kumpela tam była na stypendium i taaakie rzeczy naopowiadała, że jeszcze musimy przemyśleć:cool2:
hmm, a zapytam: jak w Grecji rozwiążesz kwestię Frankowych obiadków:confused:

reklama
PapajkaMeksyk,wal jak w dym!!!!!!!1 popstrykam,ano popstrykam i obstrykam szanghaj :tak:
Co do Frankowych obiadkow w Grecji to specjalnie wybralam ten hotel bo bylam tam juz 3 razy i maja opcje jedzonka dla niemowat w Formie bufetu :-) a mleczko i kaszke biore z polski.Grecy maja dosc zdrowa diete.Duzo warzyw miesko na parze,kasze,itp.Oprocz tego codziennie od 10 do 18 mam opieke nad nim w grupie wiekowej 0-2 animatorzy wymyslaja rozne cuda i zabawy a ja sie bycze no i raz w tygodniu wolny caly dzien bo jest opcja niani.:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p

No dziewczyny - niezle szalejecie!! :-)
My tez planujemy wypadzik gdzies na poludnie razem z Viki, tlyko przyznam, ze boje sie, ze bede strasznie przez nia uwiazana - zadnych wyjsc na balety etc :-( Nie wiedzialam, ze sa opcje "niani" na takich wyjazdach - chyba bede musiala czegos takiego poszukac :-)
Mielismy jechac bez niunki, ale ja nie wytrzymam nawet 2 dni bez niej, a co dopiero 2 tyg :-(
Zastanawia mnie jeszcze jak zniesie samolot - mam nadzieje, ze lepiej niz auto :-D

A co do ubezpieczen, to ja nigdy nie wykupowalam a zawsze dostawalam zwrot kasy (i to z gorka:tak:) za uszkodzona rzecz, ale reklamowalam w locie - podejrzewam, ze np. w tunezyjskich liniach byloby gorzej ;-)

Wózek dotarł wczoraj wieczoremm , rano była mały debiut z domu do garażu jakieś 150 m i jest super! Wiem, ze dokonałam dobrego zakupu! Ma wszytsko co trzeba i przede wszytskim duze kółka! Fotki beda pozniej bo musze zabrac aparat ;-) ;-) ;-)
170428441

No to super! :) Dobrze, jak człowiek zadowolony :)

Tez nie chciałam tych najmniejszych kółek.

Maarta to szybciutko macie wózeczek oby się dobrze sprawował.
A jak wam sie jeździ wózkami jak dziecko tyłem do was.Ja się przyzwyczaiłam,że widzę Victora i co robi też kontrolować można.

Normalnie, bo tym wielofunkcyjnym jeździłam tak i tak.

W budkach często sa jakieś okienka lub daszki do obserwacji.

A muszę powiedzieć, że Jagoda woli mieć przed sobą inne widoki niz mama ;p

maarta to fajnie jak jestes zadowolona z zakupu wózka.
Moja niunia też woli jak ma przed sobą widoki drzew czy ludzi a nie tylko mamę.
My mamy wózek z przekładaną rączką.Więc raz tak może jechać a az tak.

reklama
Normalnie, bo tym wielofunkcyjnym jeździłam tak i tak.

W budkach często sa jakieś okienka lub daszki do obserwacji.

A muszę powiedzieć, że Jagoda woli mieć przed sobą inne widoki niz mama ;p

dokładnie!!Antek preferuje widoki zamiast mamy, a przekładana rączke używałam jak np wiatr silny wiał.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry