Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak, stres jest ogromny.Paula widzę, że bardzo się stresujesz. Tak najprawdopodobniej to ciąża biochemiczna, ale mając tylko jeden jajowód skonsultuj się jak najszybciej z ginem. Trzeba dmuchać na zimne w takiej sytuacji.
Moim zdaniem powinnas go odstawić bo prawdopodobnie on blokuje krwawienie.Cześć dziewczyny ,
Może miałyście taka sytuacje i sprawdzicie co z tym duphaston ,przestać go brać ?
Z mężem staramy się od 4 cykli (mam cykle 30 dni ) 30.01 .2019 powinnam dostać @ nie dostawałam wiec 31.01 zrobiłam 2 test wyszły pozytywne blade ale widoczna 2 kreska dla pewności wybrałam się na betę hcg i wyszło 23.39 mlU/mL po 48h powtórzyłam betę i wyszła 5,4 mlU/mL boli mnie podbrzusze wiem z czym się wiąże ten wyniki czy dalej powinnam brać duphaston? Dodam jeszcze ze nie mam żadnych plamien ani krwawienia i to ze lekarz kazał mi brać 2x1 duphaston odrazu jak zobaczyłam 2kreski .
Po pierwsze: bardzo mi przykro!No właśnie tez się tego obawiam dlatego szukałam odpowiedzi .
Tak zrobię , dzięki
Bardzo dziękujePo pierwsze: bardzo mi przykro!Wiem, że jak człowiek się stara o ciąże to nawet i 4 cykle mogą zdołować. Ale na pocieszenie dodam, że ja się starałam 24 cykle...
Raz brałam duphaston i mimo wszystko okres sam przyszedł bez odstawienia, a drugi raz musiałam odstawić aby krwawienie przyszło. Beta nie kłamie, więc za jakieś 2 dni może @ powinna przyjść. Nie załamujcie się. Trzymam kciuki za kolejny cykl !
Paula widzę, że bardzo się stresujesz. Tak najprawdopodobniej to ciąża biochemiczna, ale mając tylko jeden jajowód skonsultuj się jak najszybciej z ginem. Trzeba dmuchać na zimne w takiej sytuacji.Hej,
U mnie 5 miesięcy temu ciąża pozamaciczna, a teraz sama nie wiem.. pewnie biochemiczna ?
Beta 77,2 a 48 h później beta 31..
Tak, stres jest ogromny.Paula widzę, że bardzo się stresujesz. Tak najprawdopodobniej to ciąża biochemiczna, ale mając tylko jeden jajowód skonsultuj się jak najszybciej z ginem. Trzeba dmuchać na zimne w takiej sytuacji.