• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Spanie w ciazy jak sobie radzic

Aniaanka

Fanka BB :)
Staram sie lezec na lewym boku ale caly czas sie nie da wiec spie tez troche na prawym. Czesto bola mnie miesnie.
Martwie sie ze lezac na boku niechcacy sie za daleko przekrecam tak ze leze jakby na polowie brzucha. Dzis mam wrazenie ze sie za bardzo przekrecilam podczas drzemkii lezalam chwile na polowie brzucha przez chwile. Nie moglo to zaszkodzic? Jestem w 20 tygodniu.

reklama
Rozwiązanie
Dokladnie, wstaje rano i brzuch jest zgnieciony, zaraz nachodza mnie mysli czy nic sie nie stalo, ogladam brzuch w lustrze. A przeciez podczas snu nie da sie do konca kontrolowac jak sie lezy. Widze ze macie podobne odczucia. Ale ciesze sie ze piszecie ze to nic zlego :D
reklama
reklama
Dokladnie, wstaje rano i brzuch jest zgnieciony, zaraz nachodza mnie mysli czy nic sie nie stalo, ogladam brzuch w lustrze. A przeciez podczas snu nie da sie do konca kontrolowac jak sie lezy. Widze ze macie podobne odczucia. Ale ciesze sie ze piszecie ze to nic zlego :D

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry