Słoneczko_Ktosia
Fanka BB :)
u nas po kuracji debridadem i zmianie kolejnosci posiłków mały budzi sie w nocy ale tylko zeby popic wody (1-3 razy) i spi do 6.30 czasami do 8mej. Ale i tak jest super bo wizyta w pokoiku trawa razem z wsaniem podreptaniem daniem piicia i padnieciem znowu spac ok 2 min - wiec robimy to na spioszka
i wieczorne usypianie odbywało sie tak ze usypiał po kolacji w krzesełku i później go przenosiłam
No i zaczął się maraton
Gdy kładłam małego, on wstawał, to ja znów kładłam, i on znów wstawał i tak w kółko!
W każdym bądź razie w końcu odpuścił i usnął... Az boje sie go teraz ruszyc i przykryc a muszę bo w tak dziwnej pozycji usnął ze hej 
. Probowalam na wszelkie sposoby polozyc go chociaz o 21 alee nie ma szans,wtedy jest placz na calego. W dzien tez bardzo malo spi. Nie wiem skad on ma tyle energii. a jak juz zasnie budzi sie z zegarkiem w reku co 3 godziny. Jedynie dzis noc byla super bo jak nakarmilam go o 2 tak dopiero o 6.30 kolejna porcja i mleka i spalismy do 9:-). Jestem strasznie pzreziebiona wiec sen jak najbardzije mi potzrebny. POzdrawiam wszystkie wyspane i nie wyspane mamy:-)