reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Julian, Tomasz, Adrian, Krystian zajęte przez rodzinę - mam dużą:)
Z Tobiaszem i Danielem mam złe skojarzenia:)
A Na TYmka, Franka i Marcelka Ł się nie godzi:(

reklama
Ale nowiny:)
super, że Bzibziok działa!!!:) szkoda tylko, że się nie pochwaliła.

Paulinko a Nikodem? Jakub? Rafał? Filip? chyba nic więcej nie przychodzi mi do głowy haha....

Anulk@ ja myślę,żebyś karmiła jak karmisz. Skoro Maksiu potrzebuje dwóch piersi to tyle potrzebuje... a zasada wg mnie przy karmieniu piersią jest jedna - karmienie na żądanie czyli kiedy i ile chce:)

Ostatnia edycja:
Paulinko a Stanisław? :)

Anulka ja też karmię z dwóch cyców i tak jak Pianka czasem wracam do pierwszego. Grunt, żeby poleciało mleko właściwe, bo jest najtłustsze.

Nikodem, Filip i Rafał nie przeszło, a Jakub to ustalone drugie imię:) Bo już mam 5 w rodzinie, więc jako pierwsze odpada...
Te wszystkie starsze imiona typu Staś, Franek, Jaś, Antek się Łukaszowi nie podobają.... Taki problem z chłopem:)))) Na razie ustalona jest lista trzech :piotruś, Adaś i Wojtuś:) Nad resztą się Ł będzie jeszcze zastanawiał...

Paulinka to i tak dobrze. :) a w ogóle to muszę Ci powiedzieć, że nie spodziewałam się kompletnie tego jak wyglądasz hehehe :) myślałam raczej, że zobaczę taką drobną kobitkę w ciemnych włosach, spokojną z wyglądu, że tak to ujmę... a tu patrzę na zdjęcie i nie wierzę hehehe taka laska i zadzior w oku hehehe

reklama
Do góry