reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Paulinko - moja gin tez nie chciała robić usg na samym początku, a później jak najszybciej (bez słuchania serduszka), żeby nie zaszkodzić Maluszkowi, więc może dlatego u Ciebie tak było, a przecież ważne że ciąża się rozwija, reszta "podglądania" to dla naszej ciekawości bardziej;-) ... a 4.11 już niedługutko
Mgiełko - ale masz inteligentne dzieciątko:tak:

A ja wreszcie czuję się na tyle dobrze, że wróciła we mnie wiara, że dociągnę do grudnia nawet...;-)
Dziś dałam się wyciągnąć do maximusa i kupiliśmy dla Małego pluszowe pajacyki i kombinezonik za jedyne- uwaga!- całe 20 zł
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
, chyba z jakiejś ekspozycji bo nie pierwszej świeżości, ale cieplutki i dobrze wykonany, no i cena:)
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
. Za to nie mogę za nic znaleźć koszuli dla siebie, bo nie cierpię różu, zmytych kolorkow i infantylnych nadruczków, a jak są inne to mają spodnie wrrr..

Mgiełko, jak tam wasze kupy,czy dalej są zielone?bo nam się pojawiły zielone:/ też po tym nowym probiotyku.Wizytę mamy dopiero we wtorek. Co u Was pomogło?

Helloł :)

Agacynda to Ci Nelka ładnie przybiera :)) Mały pulpecik z niej będzie :)

Paulinko a jeszcze niedawno się martwiłaś że objawów brak. Jeszcze trochę musisz wytrzymać, przyjdzie drugi trymestr i będzie ok :)

Domik super, że Lenka się poprawiła tfu tfu :) Oby tak dalej! Czapy robisz cudne! Fajnie, że przy dziecku znalazłaś nowe hobby :))

Sihayko mam nadzieję, że kolki już nie wrócą. A mówiła wgl lekarka od czego ten śluz się mógł zrobić? No i jeszcze teraz zielone kupy :/ Mam nadzieję że to po tym probiotyku tak jak u Mgiełki.

Asitko a może na przekór się uda naturalnie? Trzymam mocno kciuki!!! &&&&&&

Anulko super, że u Ciebie lepiej i masz nowe siły i wiarę że dotrzymacie do grudnia :) Fajnie ze udało Ci się wyrwać super łupy. A koszule ciążowe czy do karmienia to niestety dla Ciebie są w takich kolorach czy z wzorkami :)

U nas all ok :) Już jesteśmy w domu. Zakupy się udały, Sara obkupiona że hoho :) Zadowolona jestem bo wyhaczyłam w C&A dwa zestawy ubrań spodnie, bluzka i sweterek za 15 euro jeden a jak weszłam do nas na stronę C&A to jeden zestaw 100 zł a drugi 130:szok: o takie:
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/p.../Kolekcja/Sukienki, stroje i zestawy/105816/1
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/p.../Kolekcja/Sukienki, stroje i zestawy/105755/1

Gosiu cudowne te kompleciki i faktycznie przebitka nieziemska!! :-) niezle tracilas :D

A ja dzisiaj roztrzaskalam pol zeba jedzac kamyczki z orzeszkow... Musze do dentysty sie umowic tyle ze maja okres oczekiwania miesiac czasu. Moze mnie wezma na liste rezerwowa... K**wa!!

Agacynda tam była akurat przecena na te kompleciki ale kurde u nas jakoś nie mogą takich przecen zrobić a tam i owszem. Ojj to ładnie z tym zębem dałaś. A który to? Kurde mam nadzieję, że wciągną Cię jakoś jako nagły przypadek.

Aaa to super przecena. Kurcze. Udalo Ci sie :-)
No na szczescie malo widoczny zab, bo to piatka u gory... Ja tez mam nadzieje ze mnie gdzies wcisna.

PAULINKO ja byłam w 6 tygodniu ciązy i test nie wychodził, na usg nic nie bylo widac. dopiero w 10 tygodniu zobaczylam stworka. glowa do góry:)
AGACYNDA ladnie Nelunia rośnie.... DENTYSTY WSPÓŁCZUJE:(
GOSIAK śliczne te kompleciki. ten z Panterką mnie powalił:) Sara bedzie wystrojona, że ho ho
SIHAYA kurcze... nie fajnie... jak jedno sie skończy to drugie znów coś wsykoczy...
MGIEŁKA to, że Nastusia je w nocy co 3 godziny to nie musi oznaczac, że masz mało pokarmu. widocznie tak ma. tak potrzebuje. na lutówkach mamy takie dzieciaki, że jedzą w ncy co 3 a czasem częściej i u nich to norma.... a niektóre maja po 9 miesięcy.

Doczytałam zaległości od piątku:) bo przez weekend jakoś czasu nie było;)

Weekend zaliczam do udanych, byliśmy na działce w sobotę i na zakupach wczoraj (te skrócone bo Nadusi nie spodobało sie głośne c.h. - była akurat jakaś impreza i faktycznie dzikie tłumy, głośno itp) poza tym Nadia grzeczna jak aniołek tylko wczoraj wieczorem było darcie bo rano dostała wit K:/ za każdym razem po tej witaminie jest cyrk... a daję tak naprawdę co kilka dni... czasem tylko raz, 2x w tygodniu...

W pt byłam u gin, wszystko ok;) dostałam tabsy - ovulon i nawilżacze haha...

Agacynda uważaj na zęby;) załatwiłaś się ładnie, nie ma co...
Na szczepienie idziemy jutro:) więc wielki dzień nam się szykuje;) no i przy okazji kontrola brzuszkowa.

A dziś chciałabym do fryzjera podejść podciąć włosy i zastanawiam się czy królewna mi pozwoli czy urządzi scenę w trakcie hehe...

Asitko szkoda tego iui :( ale może uda się bez tego:) trzymam kciuki kochana &&&&&&&&&&&&&&&&& i powodzenia na dzisiejszym szkoleniu!!!

Paulinko faktycznie z tego co piszesz to wizyta.. hmm... szybka i tak po macoszemu potraktowana... mam nadzieję, że następna będzie już taka jak powinna!

Anulk@ super, że samopoczucie i nastrój dopisuje:) tak trzymać!!
Co do koszuli to ja miałam jedną taką, która być może Ci spasuje- żywe kolory i nie infantylna;) poszukam link i Ci prześlę;)

Gosiaku niestety nie mówiła od czego ten śluz... a zieleńce w sobotę był jeden, wczoraj dwa i odpukać w nocy i dziś rano ładne żółte... sama już nie wiem co myśleć i od czego to...
Zestawy suuuuper upolowałaś:) takie zakupy to można robić:)

Ostatnia edycja:
reklama
Sihaya - dzięki za link, właśnie o to chodziło tylko raczej inny model, bo w grudniu na ramiączkach... a fryzjera Ci zazdroszczę, bo mam krótkie włosy, ale obcinane na początku września i się czuję zarośnięta jak kundel bury:eek:, właśnie się zbieram zadzwonić do fryzjerki może mnie gdzieś upchnie koło czwartku, bo tu w Warszawie to się tylko zrujnuję (poszłam na badania podstawowe krew - mocz i mi zaśpiewali 50zeta, kiedy w moim mieście płacę 25:wściekła/y: - chcę do domku!!)

Domik - a co u Was ? wrzuć tu swoje wyroby, popodziwiam:tak:

Agacynda - może Zębowa Wróżka do Ciebie przyjdzie? :-D

Do góry