reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

śpij kochanie , regulowanie trybu dnia naszych maluszków

he he Malinka zasnal w kapieli a kilka razy o malo co nie zasnal-
problem jest taki ze zasypia tylko przy piersi i jak mu cos odbije okolo 16ej i przegapi swoja trzecia drzemke to pozniej wlasnie takie numery robi ze zasypia kolo 7ej na siedzaca
a ja sie staram zeby do kapieli dotrwal bo pozniej taki jest zmeczony ze pada zaraz po niej i mam dzieki temu spokoj

reklama
kurcze a mi drugi żywczyk rośnie...padne przy nich na pysk
ledwo na drzemce jego zdąże siknąć a on juz zaraz zadowolony i usmiechnięty i gotowy do zabawy...chciałabym się tak szybko regenerować :)

kurcze a mi drugi żywczyk rośnie...padne przy nich na pysk
ledwo na drzemce jego zdąże siknąć a on juz zaraz zadowolony i usmiechnięty i gotowy do zabawy...chciałabym się tak szybko regenerować :)

U mnie to samo :tak:;-)ale co sie dziwic syn też jak choć telewizje ogląda to ani chwili spokojnie nie wysiedzi tylko ćwiczy nie wiedomo co..

Dziewczyny czy Wasze Dzieci śpią w dzień w łóżeczkach?? :tak:
Bo dla mojego Dziecka łóżeczko w dzień może nie istnieć :baffled:
Jak idziemy na spacer to wiadomo śpi w wózku a jak robi sobie drzemki to na leżaczku :tak:
Łóżeczko tylko na noc :-p

Miłosz spi w dzien tylko w łozeczku jak widze ze jest zmeczony kłade go i sam zasypia, staram sie zeby nie bawił sie w łóżeczku, do zabawy biore go na mate zeby wiedział ze łóżeczko sluży do spania nie zabawy:tak:

Dziewczyny czy Wasze Dzieci śpią w dzień w łóżeczkach?? :tak:
Bo dla mojego Dziecka łóżeczko w dzień może nie istnieć :baffled:
Jak idziemy na spacer to wiadomo śpi w wózku a jak robi sobie drzemki to na leżaczku :tak:
Łóżeczko tylko na noc :-p
Karincia,to moja podobnie,tylko ze w wozku....
W nocy spi ladnie w lozeczku,sama zasypia,a w dzien w wozku,w pokoju z otwartym oknem,bo nie zawsze jest ladna pogoda zeby na dwor wyjsc.....:-)

Moja śpi tylko w łóżeczku, no i w wózku na spacerze. Na bujaczku nie zaśnie. Ma odwrotnie niż mój starszy, on tylko w bujaczku. Czasem musiałam bujaczek do łózeczka wstawiać w nocy bo inaczej nie chciał spać.
Ja tak jak Kasia się staram, żeby łóżeczko tylko do spania było, a zabawa gdzie indziej. I jak liczyła, to młoda średnio 15 godzin przesypia. 11 w nocy i 4 w dzień.

reklama
Maja w nocy śpi oczywiście w łóżeczku, w dzień w wózku jak idziemy na spacer, a drzemki to przeważnie są na rękach, ale jak przyśnie to przekładam ją do łóżeczka
a śpi w nocy ok 11-12h, ale jak się budzi ok 7 rano to trochę sobie pogada, poleży i zasypia jeszcze na dodatkowe 2-3h
a w dzień w wózku śpi 2-3h (zależy ile jesteśmy na dworze), a drzemki ogólem to jakaś 1-1,5h, ale nie zawsze :happy2: w dzień raczej mało sypia, jedynie na dworze nadrabia

Do góry