reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sposoby na zasypianie

Iwka widzę, że jesteś w ciąży :-) Gratulacje :tak:
Catherinka sorki ale nie uczestniczę w głównym wątku więc spytam tutaj: jak to w szpitalu :confused:
Pozdrawiam

reklama
wczoraj Kubus zasnąl sam i znow przespal całą noc. :-) Dzis mnie przez caly dzien nie bylo wiec Kuba opiekowala sie babcia i strzelil sobie dwa spnka po 2,5 h. Fajnie

Milla super ,że Kubusiowi udaje się tak ładnie spać to naprawde dużo znaczy !!!! coś o tym wiem

U nas jakoś nie wychodzi dzisiejsze usypianie to znów męczarnia ja odpadłam po 21 Jacek miał więcej cierpliwości i uśpił smyka . Szkoda tylko, że poszedł do pracy i zostałam sama mam nadzieje, że Kubas nie zrobi mi dużej afery w nocy. Naprawde nie wiem juz co robić, jak do niego podejść - jak rozwiązać ten problem wszystkie metody zawodza

możecie mnie dzisiaj dopisac do klubu nieśpiących dzieci :wściekła/y:
Agata obudziła się o 7 i do 15 były krzyki, ryki, marudzenie, brak apetytu od wczoraj (wczoraj zjadła rano kaszkę i wieczorem, trochę piersi i NIC więcej), dzisiaj 1 kubeczek misiowego sadu i słoiczek śliwek suszonych :( to nienormalne u mojego dziecka, poza tym ma 37,8 :-(

mam nadzieję, że to ząbki, bo pcha łapki na potęgę do buzi, a nie przeziębienie

trzymajcie kciuki

dziewczyny, pytajcie o co chcecie. To co wiem, napiszę :-) U nas metoda zadziałała. Koza zasypia w ciągu 5 minut, warunek jeden - chodzę po domu, robię różne rzezcy, ona to słyszy i przy dzwiękach "normalności" zasypia. Dziekuję Bogu za to, bo teraz wiem, co to wieczorny spokój.

jak uda mi się dotrzec do skanera, to zeskanuję tą książkę i porozsyłam potrzebującym. Niestety nie mam możliwości pokserowania dla Was wszystkich i rozesłania pocztą :-:)-:)-(

Ja dzisiaj połozyłam młodego spać w kojcu - pomyślałam sobie,że może jak będzie obracał się na brzuch to nie będzie uderzał głową w szczebelki i nie będzie się tak budził i będzie miał więcej miejsca i może jakoś bedzie lepiej ale jedna popbudka już za nami a spi niecałe 2 godziny - więc kolejny pomysł zawalił :-(

u nas od kilku dni ze spaniem coraz gorzej ale to chyba wina przeziebienia.Wczoraj Ola zasnela o 2 ale i tak tylko spala na moim brzuchu (nawet nie udalo mi sie umyc, zasnelam w koncu z nia) i spala o 7.30, dzis tez nadal nie spi, choc oczka trze. moze to trzydniowka ??? Czy przy trzydniowce jest katar ?

reklama
U nas pobudka w nocy ok. 1-2 i wrzaski, nawet nie płacz. Czasami mam wrażenie, że jego płacz to tylko wrzask. Do tego rano o 6.00 obudzili mnie sąsiedzi z góry. Jakieś tupanie, odkurzanie, i stukanie w kaloryfer. Podejrzewam, że złośliwie, za pobudkę w nocy. :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Stresuję się, że nie płakusia tylko od razu się napędza. Dzisiaj każde spanie poprzedzone było krzykiem. Starałam się być konsekwentna, ale w środku mnie nosiło. Jak nie pomagało noszenie na rękach, tulenie, to odkładałam go do łóżeczka, po chwili hop na brzuszek i wrzask. Ręce mi opadały. Narazie śpi po wieczornym myciu... zobaczymy jaka będzie noc.

Do góry