reklama
Warszawianki, to ja chyba dołaczę do Was dopiero następnym razem, bo w najbliższym tygodniu to niebardzo dam radę, a potem przez jakiś tydzień będziemy w domku bez Agatki (Babcia zabiera ja na kilka dni do Przemyśla, bo musi jechać, a ja muszę do pracy), no a chciałybyśmy poznać Was obydwie... więc póki co w sprawie spotkanka nie będę sie wypowiadać
a mnie dzisiaj Dorotka namawiała na spotkanie krakowskie i tak po przemysleniu doszłam do wniosku ze to nie taki nierealny pomysł, jest to co prawda daleko (ok. 180 km) ale przy okazji mozna sobie zrobic miłą wycieczkę no i strasznie chciałabym sie z Wami zobaczyć :laugh: Rozmawiałam wieczorem z mężem i powiedział ze można by pojechać ale pod warunkiem ze nie będzie takiego morderczego upału bo szkoda Iduśki męczyć, tak ze moze będziemy ale to dam znać jeszcze w niedzielę rano. Dorotko dzięki za zachęte 
Gochna no było by super mam nadzieje że nie będzie przeszkód w postaci upału i przyjedziecie...
A wracając do upału to może warto się zastanowić czy Plazy nie umieścić na pierwszym miejscu bo tam klimatyzacja jest
Bartyś ....mnie tam wszystko jedno która godzina ale zawsze któraś dla jednego bedzie bardziej a dla innego mniej odpowiednia....to może już niech tak zostanie. No i ja też biorę pod uwagę Dorotkę na przykład do ona pisała że przyjadą do Krakowa chyba gdzieś na 12 o ile dobrze pamiętam więc musieli by długo czekac na nas....
reklama
Dor1976
Fanka BB :)
Gochna - tak namawiałam Cię - fajnie jakbyście dotarli :-) Ja mam bliżej bo 80 km.
W Krakowie będziemy między godziną 12.00 a mniej więcej 18.00 - także wyprawę sobie robimy na spotkanie z Wami.
A miejsce można zmienić tylko, że albo spotkanie o 12.00 (wtedy prosto byśmy do Plazy pojechali) albo po 16.00 (po naszych wojażach po centrum Krakowa) - tak by mnie odpowiadało.
Także ustalcie i poinformujcie mnie.
Ja net mam tylko do dzisiaj do 13.00 - potem tylko tel.kom.
Pozdrawiam
W Krakowie będziemy między godziną 12.00 a mniej więcej 18.00 - także wyprawę sobie robimy na spotkanie z Wami.
A miejsce można zmienić tylko, że albo spotkanie o 12.00 (wtedy prosto byśmy do Plazy pojechali) albo po 16.00 (po naszych wojażach po centrum Krakowa) - tak by mnie odpowiadało.
Także ustalcie i poinformujcie mnie.
Ja net mam tylko do dzisiaj do 13.00 - potem tylko tel.kom.
Pozdrawiam
Podziel się: