Dziewczynki, jako że termin naszego spotkania zbliża się wielkimi krokami zadzwoniłam do .... baby i szczerze mówiąc nie mam ochoty na pobyt w domkach u Anny, bo odnoszę wrażenie, że Pani robi nam grzeczność, iż chce nas przyjąć. Tak jak wyszło z wyliczeń poprosiłam o 3 pełne domki do zagospodarowania przez nas i się dowiedziałam, że na jeden to firmę ma na stałe która może i wyjeżdża na weekend a może i nie ( a jeśli tak to może i rzeczy zostawia ) więc do ostatniej chwili nie będzie wiedziała jak się sprawy mają. Może nam zaproponować coś w zamian skąd sygnał niani elektronicznej dochodzi - żadne to pocieszenie jak dla mnie.
Tak czy inaczej na ten moment jest kilka opcji - w zależności od ostatecznie chętnych osób - albo zdajemy się na łaskę i niełaskę Pani Anny z opcją, że zdecyduje się ilość osób na zapełnienie dwóch domków - czego nie wykluczam, więc niejako dalsze rozważania będą z bani albo szukamy czegość innego w okolicy.
W związku z tym moje pytanie a raczej dwa: kto ostatecznie na 99 % się pisze na wyjazd - termin 20 - 22.04. a drugie cenowo do jakiej kwoty nocleg byłby do przyjęcia przez Was. Bardzo proszę o szybki odzew, aby była jeszcze jakaś możliwość manewru w tym zakresie.