reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Spotkanie Listopadówek 2006 i ich Skarbów!!!

W którym mieście chiałybyście się spotkać?

• Wszystkich głosujących
    15
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny, życzymy dobrej zabawy. Czekamy na fotki i bawcie się dobrze żeby już organizować następne spotkanie ;-):-). My jutro wyjeżdżamy na działkę, a wracamy za tydzień więc znając Wasze możliwości, to znowu trzy dnie będę nadrabiać zaległości :szok:;-). Trzymam kciuki za pogodę !!! Do zobaczenia na forum !!!

reklama
Cynamonka no ja też czytam i nie mogę się nadziwić...
Kasia a z Ciebie to Jasiu Wędrowniczek jest...fajnego wypoczynku. a pogoda ma być od poniedziałku...!

Co do podgrzewacza to ja mam i biore ale podlacza sie go do kontaktu.
Jedziemy samochodem, bo jakos nie wyobrazam sobie podrozy z Potworkiem czyms innym ;-).Mamy w planie wyjechac ok.6 rano, wiec ok.9 bedziemy na miejscu.
Wczoraj zastanawialismy sie z moim facetem jak to bedzie jak tyle dzieciakow w mniej wiecej jednym wieku spotka sie w jednym miejscu...Czy beda sie jakos na swoj sposob bawic, jak na siebie zareaguja...Oliwka dzieci uwielbia, ale jak sie zachowa w sobote to trudno przewidziec.

My jakis mies. temu bylismy na spotkaniu z dwoma znajomymi ze szkoly rodzenia...obie maja cory. Kuba w ogole nie byl nimi zainteresowany...za to one nim ze ho ho;-):-D:crazy:
Ogladalyscie moze prognoze pogody....ktora to umie zakilnac deszcz? ;-)

No i sprawdziła się najczarniejsza możliwość,której nie dopuszczałam do myśli:-(niestety nie przyjedziemy:no::no::no: okazało się że mąż musi pójść do pracy cały weekend więc nie będzie go od piątku do niedzieli wieczór:-:)-(mówię Wam jestem tak strasznie wkurwiona!!! on to się zawsze daje wyjelenić a na pytanie: co z sobotą??przecież mieliśmy się spotkać w Krakowie całą bandą...
odpowiedział: trudno spotkamy się innym razem....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ku*wa widać jak mu zależało!!!przepraszam za takie słownictwo ale nie mogę dojść do siebie tak bardzo chciałam się z Wami spotkać:-(przepraszam Was kochane ale na ludzką głupotę nie ma lekarstwa...jeszcze raz przepraszam i pozostaje mi Wam tylko życzyć udanej zabawy i słonecznej pogody...
jeeeesssssuuuuu chyba już nic nie napiszę mam ochotę zapaść się pod ziemię... przepraszam,wiem że Was zawiodłam:-(

Kaira :-( Kurcze szkoda. I nawet nie pisz ze nas zawiodlas bo to nie Ty zawiodlas!!!

i ...jak bedziesz kiedys w Krakowie daj znac..zrobimy mini spotkanie...jedno planuje juz z Dorotak w Krosnie. Wiem ze to nie to samo ... przesylamy z Kubkiem caluski dla Was!!!!!

No i na dzien dzisiejszy potwierdzona obecnosc:
-Aniii
-Cynamonka
-Pola
-Inna
-my

Nie powierdzona:
-Meggi
-Bara

Kaira, szkoda, ale nie martw się, jeszcze nie raz będzie okazja się spotkać :tak:.Chociaż łatwo mówić - mój gdyby z takim tekstem wyskoczył, to chyba bym go zabiła.Albo rozjechała walcem.

reklama
:sorry::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(Kaira nie jestes sama, nas niestety tez nie bedzie:no::no::no:jestem i wkurwiona i smutna i wszystko naraz:angry::no::-(Zyczymy dobrej zabawy i pogody superale mi żaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllll

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry