reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Spotkanie Listopadówek 2006 i ich Skarbów!!!

W którym mieście chiałybyście się spotkać?

• Wszystkich głosujących
    15
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
NO! ;-)To mi sie podoba Inna!
A na dzien dzisiejszy z ogniska nici... straszny wiatr i brzydko...a temp 17 st... :-(

reklama
Qrcze, szkoda :-(.No ale najwyżej ognisko zorganizujemy następnym razem ;-).A tym razem chyba pozostanie nam ten lokal...Najważniejsze że się spotkamy, a cała reszta to tylko dodatek :tak:

cioteczki musicie wkleic mnóstwo zdjec ze spotkania....to chociaz pooglądamy z Sarenką:rofl2:....żałujemy ze nas nie bedzie...ale praca nie pozwala:no:- a jeszcze w tamtym tyg planowałam ze moze sie uda- mielismy odrazu moja mame odwiedzic pod Krakiem...no nic...moze nast. razem:crazy:

eeee....no szkoda
Czyli ostateczna lista to:
Aniii
Cynamonka
Inna
Pola
i my
....10 doroslych i 3 panienki i 2 kawalerow ;-)

Szans na poprawe pogody nie ma...dzwoncie gdybyscie nie wiedzieli jak dojechac do Karczmy!

Dziewczyny obudzilam sie dzis z temperatura 38,5 i twarda jak kamien piersia. Powtorka sprzed dwoch tygodni. Mam nadzieje, ze do popoludnia odpusci, bo nie bardzo wyobrazam sobie podroz 900km z maluszkiem i goraczka. Ide sie polozyc, trzymajcie kciuki.

Cynamonka trzymam kciuki, mam nadzieję że wydobrzejesz...
Inna uff...ale napędziłaś stracha /tzn Twój Pan Samochodzik/...
u nas też piździ gorzej jak w zimie...szkoda, bo bardzo chciałam ognisko, nawet mój M. jest zrezygnowany...
Inna jeszcze romansik do Ciebie. ponieważ jest bardzo zimno i pada co chwilę /przynajmniej u nas/ deszcz, to nie wiem czy jest sens jechać do Krakowa tak wcześnie i marznąć albo co gorsza sterczeć pod drzewem przez trzy godziny. mój Mężuś powiedział że jak jutro się obudzimy i będzie tak jak dziś /paaaaaskudnie/ to wyjeżdżamy ok 9.00. ale wszystko zależy od Ciebie. mogę go nakręcić żebyśmy jednak wyjechali wcześniej tylko czy będzie co robić??? daj znać najlepiej do wieczora:-D:-D:-D

ps. mam nadzieję że spotkanie będzie bardziej udane niż te nasze "przygody" przed nim, pogoda i w ogóle...:tak:

No to ja Was potrzymam jednak w niepewności...To czy w ogóle przyjedziemy okaże się dzisiaj w nocy :-(.Oliwka nadal ma temperaturkę, wprawdzie niższą i jestem pewna że to od brzuszka, a może do tego jeszcze zęby :-(.Tak bardzo chcę jechać, że aż płakać mi się chce, jeśli nie będziemy mogli :-:)-:)-(.
aniii, nie męcz męża, wyjedźcie z domciu o której Wam lepiej, faktycznie przy takiej pogodzie to spacerowanie po Krakowie nie ma najmniejszego sensu.
A ja dam znać smsem jutro z rana czy będziemy czy nie.Mam numer do aniii, Poli i meguska.Więc zostaniecie poinformowane jutro co i jak.
Mam nadzieję, że jednak przejdzie Oliwce i to żadna poważna choroba.Ech...Tak jak napisała bara - MAMY SZCZęśCIE DO PECHA :wściekła/y:

Nie przyjeżdżamy :-:)-:)-:)-:)-:)-(.Oliwka dostała 39.5 stopnia gorączki, była prawie nieprzytomna jak jechaliśmy do lekarza, teraz ciągle śpi, dostała cały zestaw lekarstw i nawet jeśli by się polepszyło to nie ma sensu ciągnąć jej taki kawał.
Pieniążki które wpłaciliśmy na hotel zapewne przepadną, ale dzieciątko ważniejsze.
Prawdopodobnie to wirusowe.Całe szczęście że płucka czyste.
Bawcie się dobrze dziewczyny.

Inna trzymajcie sie!!! Niech Oliwka szybko zdrowieje! Wypiemy jej zdrowie!!! ...( ile my mamy do wypicia ;-) ulalala :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry