- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
My tak raczej rano będziemy jechać bo mamy tylko 1,5 godzinki do Krakowa i zatrzymamy się u szwagra. No chyba że któraś chętna na wcześniejsze spotkanie;-);-);-)kurcze to już tak niedaleko do spotkania ale będzie faaaajjjjniiiieeeee

a Ognisko Super marzy mi się już od dawna a co robimy jak będzie tfu tfu lało??

potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Kaira, ja bardzo chętna jestem na wcześniejsze spotkanie
.Jeśli tylko masz ochotę to jestem za
.Jeśli chcesz to podam Ci nr koma bo chyba wtedy jak już będziemy na miejscu będzie najłatwiej
Ja nawet nie myślę o tym, że będzie lało
.Ja zamówiłam ładną pogodę na ten weekend 7-8 lipca, więc nie ma bata - musi być piękna pogoda 

Ja nawet nie myślę o tym, że będzie lało

Inna jak najbardziej jestem chętna:-) numer mój gdzieś tu wkleiłam to możesz podać swój jak nie tu to na pw;-)
No to ja również zaczynam się modlić o pogodę,żeby było piękne słoneczko ale nie parno bo takiej pogody nie znoszę no i ognisko musi byc
No to ja również zaczynam się modlić o pogodę,żeby było piękne słoneczko ale nie parno bo takiej pogody nie znoszę no i ognisko musi byc

aniii
aaaaa Kotki dwa...
no to ja też chętna na spotkanko wcześniej. i tak możemy jeszcze się ugatać potem bo nie wiem o której będziemy wyjeżdżać, pewnie w nocy żeby z Lilką było wygodniej ale skoro hotelos od 14...hmmm.ja też podałam swój nr kom. tylko Innej chyba jeszcze nie mam...
Kolezanki..nie udalo sie przed wyjazdem Poli zrobic mi tej listy..coz
Wiec z tego co czytam na Zjezdzie beda z rodzinka:
-Pola
-Cynamonka
-Anii
-Inna
-Kaira
-Meggi
-ja
czy kogos pominelam?
Spotkanie o 15 w Hotelu Daisy.
Jezeli bedzie padac proponuje cos takiego (nie wiem czy sa wolne miejsca...uklad stolikow z siedzeniami sprzyja konwersacji ;-) :
http://www.ogniemimieczem.pl/ (niestety drogie jest tu pifko)
albo
http://www.karczma.krakow.pl/index.php
Miejsca gdzie mozna jako tako zjecs:
-dla lubiacych fast-food i wjezdzajacych od drogi krajowej nr 4 lub 79 przy rondzie Ofiar Katynia McDonald i kolo BP KFC
-U Babci Maliny (kuchnia polska) - w budynku AGH w piwnicach al. Mickiewicza i na Slawkowskiej w Rynku w podworcu (nie w piwnicy)
-Chimera - bar salatkowy i restauracja ul św Anny (salatki sa tam swietne!) ogrodek w podworcu i piwnica np
-Sphinx - Rynek Gl.
-Bar Mleczny - w polowie Grodzkiej -tanie dobre jedzenia- jedza tam glownie studenci ;-) a zaraz za zakretem Nalesniki na Poselskiej np
-Chinszczyzna -pl. Szczepanski
-Bar Grota- Franciszkanska 3 (nie ejstem pewna czy jeszcze jest - swietne pierogi!) np
-Bar Rybny Karmelicka (na poczatku od Bagateli)- najlepsze pierogi - tanio
-Vega- bar wegetarianski - Krupnicza i sw. Gertrudy
- cos szybkiego- Pierogi Szwedzkie ul Dluga w 1/3 dlugosci od Rynku np
- zapiekanki z pieca - Sienna
pozatym mozecie cos zjesc w Galerii Krakowskiej kolo Dworca...napewno fast-food co jeszcze nei wiem....nie bylam
Jak sobie cos przypomne to dopisze
np-dla niepalcacych
Wiec z tego co czytam na Zjezdzie beda z rodzinka:
-Pola
-Cynamonka
-Anii
-Inna
-Kaira
-Meggi
-ja
czy kogos pominelam?
Spotkanie o 15 w Hotelu Daisy.
Jezeli bedzie padac proponuje cos takiego (nie wiem czy sa wolne miejsca...uklad stolikow z siedzeniami sprzyja konwersacji ;-) :
http://www.ogniemimieczem.pl/ (niestety drogie jest tu pifko)
albo
http://www.karczma.krakow.pl/index.php
Miejsca gdzie mozna jako tako zjecs:
-dla lubiacych fast-food i wjezdzajacych od drogi krajowej nr 4 lub 79 przy rondzie Ofiar Katynia McDonald i kolo BP KFC
-U Babci Maliny (kuchnia polska) - w budynku AGH w piwnicach al. Mickiewicza i na Slawkowskiej w Rynku w podworcu (nie w piwnicy)
-Chimera - bar salatkowy i restauracja ul św Anny (salatki sa tam swietne!) ogrodek w podworcu i piwnica np
-Sphinx - Rynek Gl.
-Bar Mleczny - w polowie Grodzkiej -tanie dobre jedzenia- jedza tam glownie studenci ;-) a zaraz za zakretem Nalesniki na Poselskiej np
-Chinszczyzna -pl. Szczepanski
-Bar Grota- Franciszkanska 3 (nie ejstem pewna czy jeszcze jest - swietne pierogi!) np
-Bar Rybny Karmelicka (na poczatku od Bagateli)- najlepsze pierogi - tanio
-Vega- bar wegetarianski - Krupnicza i sw. Gertrudy
- cos szybkiego- Pierogi Szwedzkie ul Dluga w 1/3 dlugosci od Rynku np
- zapiekanki z pieca - Sienna
pozatym mozecie cos zjesc w Galerii Krakowskiej kolo Dworca...napewno fast-food co jeszcze nei wiem....nie bylam
Jak sobie cos przypomne to dopisze
np-dla niepalcacych
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: