reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Spotkanie Listopadówek 2006 i ich Skarbów!!!

W którym mieście chiałybyście się spotkać?

• Wszystkich głosujących
    15
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
15 okej...my też pewnie będziemy jechać w nocy.do zobaczenia Polu;-)

reklama
My tak raczej rano będziemy jechać bo mamy tylko 1,5 godzinki do Krakowa i zatrzymamy się u szwagra. No chyba że któraś chętna na wcześniejsze spotkanie;-);-);-)kurcze to już tak niedaleko do spotkania ale będzie faaaajjjjniiiieeeee:-D:-D:-D a Ognisko Super marzy mi się już od dawna a co robimy jak będzie tfu tfu lało??

Kaira wypluj te slowa!!!
Chyba do jakiejs knajpki pojdziemy...jak pomysle dojakiej to Wam dam znak ;-)

Ależ wam zazdroszcze tego spotkania :-( Może następnyum razem i nam się uda na nie dotrzec.
Mam nadzieję, że po powrocie nawrzucacie tu mnóstwo zdjęć :happy2:

Kaira, ja bardzo chętna jestem na wcześniejsze spotkanie :tak:.Jeśli tylko masz ochotę to jestem za :tak:.Jeśli chcesz to podam Ci nr koma bo chyba wtedy jak już będziemy na miejscu będzie najłatwiej
Ja nawet nie myślę o tym, że będzie lało :no:.Ja zamówiłam ładną pogodę na ten weekend 7-8 lipca, więc nie ma bata - musi być piękna pogoda :-D

Inna jak najbardziej jestem chętna:-) numer mój gdzieś tu wkleiłam to możesz podać swój jak nie tu to na pw;-)
No to ja również zaczynam się modlić o pogodę,żeby było piękne słoneczko ale nie parno bo takiej pogody nie znoszę no i ognisko musi byc:tak:

no to ja też chętna na spotkanko wcześniej. i tak możemy jeszcze się ugatać potem bo nie wiem o której będziemy wyjeżdżać, pewnie w nocy żeby z Lilką było wygodniej ale skoro hotelos od 14...hmmm.ja też podałam swój nr kom. tylko Innej chyba jeszcze nie mam...

Kolezanki..nie udalo sie przed wyjazdem Poli zrobic mi tej listy..coz

Wiec z tego co czytam na Zjezdzie beda z rodzinka:
-Pola
-Cynamonka
-Anii
-Inna
-Kaira
-Meggi
-ja
czy kogos pominelam?
Spotkanie o 15 w Hotelu Daisy.
Jezeli bedzie padac proponuje cos takiego (nie wiem czy sa wolne miejsca...uklad stolikow z siedzeniami sprzyja konwersacji ;-) :
http://www.ogniemimieczem.pl/ (niestety drogie jest tu pifko)
albo
http://www.karczma.krakow.pl/index.php

Miejsca gdzie mozna jako tako zjecs:
-dla lubiacych fast-food i wjezdzajacych od drogi krajowej nr 4 lub 79 przy rondzie Ofiar Katynia McDonald i kolo BP KFC
-U Babci Maliny (kuchnia polska) - w budynku AGH w piwnicach al. Mickiewicza i na Slawkowskiej w Rynku w podworcu (nie w piwnicy)
-Chimera - bar salatkowy i restauracja ul św Anny (salatki sa tam swietne!) ogrodek w podworcu i piwnica np
-Sphinx - Rynek Gl.
-Bar Mleczny - w polowie Grodzkiej -tanie dobre jedzenia- jedza tam glownie studenci ;-) a zaraz za zakretem Nalesniki na Poselskiej np
-Chinszczyzna -pl. Szczepanski
-Bar Grota- Franciszkanska 3 (nie ejstem pewna czy jeszcze jest - swietne pierogi!) np
-Bar Rybny Karmelicka (na poczatku od Bagateli)- najlepsze pierogi - tanio
-Vega- bar wegetarianski - Krupnicza i sw. Gertrudy
- cos szybkiego- Pierogi Szwedzkie ul Dluga w 1/3 dlugosci od Rynku np
- zapiekanki z pieca - Sienna
pozatym mozecie cos zjesc w Galerii Krakowskiej kolo Dworca...napewno fast-food co jeszcze nei wiem....nie bylam
Jak sobie cos przypomne to dopisze

np-dla niepalcacych

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry