reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Spotkanie Listopadówek 2006 i ich Skarbów!!!

W którym mieście chiałybyście się spotkać?

• Wszystkich głosujących
    15
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mi osobiście bardziej spodobała się Karczma pod Blachą.Nie wiem, czemu, pewnie dlatego że w tej drugiej pifko jest drogie :-D:-D:-D.
megusku, o ile wiem to bara myśli o przyjeździe ale nie wie czy da rade.Ale to już ona sama pewnie nam napisze :tak:.
W sumie całkiem niezła grupka wyszła, myślałam że mniej nas będzie

reklama
No to fajnie by bylo Bara :-) czekamy na info
Co do propozycji to ...moze i pifko tam tanie ale reszta droga...hmmm...no ale obiad mozecie zjesc na miescie (np w jakim barze) a potem tylko jakis podwieczorek...
Jeszcze jest kilka dni to pomysle i popytam znajomych.I tak myslalam o cechach tego lokalu i dopiszcie na czym Wam jeszcze zalezy:
-duzo miejsca (bedziemy z wozkami)
-uklad stolowo-lawowy sprzyjajacy konwersacji
-przystepne ceny

W Ogniem i Mieczem bylam i bardzo mile wspominam.

Megusek piekna lista na pewno się o coś zachaczymy;-)w tym Ogniem i Mieczem jest masakrycznie drogie piwo:szok: chyba wezme ze sobą całą zgrzewke:-D:-D:-D jedna i druga knajpka wydają się fajne. właśnie sobie pomyslałam że jak wszystkie wparujemy z wózkami to chyba cały lokal zajmiemy:-D:-Dale pracownicy będą w szoku:-D:-D
Megusek nie byłaś jeszcze w Galerii?? ja już byłam jak Paula w brzuchu kopała zwiedzania jest w cholere,na ostatnie piętro nawet nie doszłam bo brzuch już ciążył i nie byłam w stanie:-p

Anii to super że się spotkamy wczesniej przynajmniej nie będziemy same błądzić:-D:-Dsuper już się nie mogę doczekać:-)

Anii to super że się spotkamy wczesniej przynajmniej nie będziemy same błądzić:-D:-Dsuper już się nie mogę doczekać:-)
A na wieść o wcześniejszym spotkaniu ze mną to nikt się nie ucieszył, chlip chlip :-:)hmm::unibrow::oo::unsure::sad::frown::eek:.Phi.To ja nie jadę :-p.Tzn. jadę ale będę o 15 w hotelu ;-);-);-);-);-);-)

A na wieść o wcześniejszym spotkaniu ze mną to nikt się nie ucieszył, chlip chlip :-:)hmm::unibrow::oo::unsure::sad::frown::eek:.Phi.To ja nie jadę :-p.Tzn. jadę ale będę o 15 w hotelu ;-);-);-);-);-);-)

Inna co Ty mówisz! chodziło mi onas wszystkie trzy że się wcześniej spotkamy i nie będziemy same błądzić:-)no jak tak mogłaś pomyśleć!ja się bardzo ciesze:-)

Kurcze mam nadzieje, ze humorki naszych bobasow dopisza.
P.S. Sluchajcie a co z paleniem? Te knajpy raczej nie s dla niepalcych???

Kaira, oczywiście - żartowałam ;-).

Ech, musi być ładna pogoda!! Bo nie ma to jak imprezka na powietrzu.I dzieciaczki pewnie będą inaczej się zachowywać, niż w czterech ścianach.Może dla nas taka knajpa to jakaś rozrywka, ale dla maluchów raczej żadna.No i jak jest dla palących to trochę nie bardzo.
Ja przyznaję, że palę papierosy, ale tego nie musicie się obawiać, jak trzeba będzie to pójdę 5 km dalej, żeby dzieci nie potruć :tak:.

Dopisalam ktore sa dla niepalacych..sa tam osobne sale gdzie ejst zakaz.
A wiecie jak jest z paleniem...szefowie wola zeby mozna bylopalic bo wtedy wiecej maja klientow...my tez nie palimy
Ale przeciez musi byc pogoda!!! Ja chce tylko przegonic deszcz i zarezerwuje stolik na te fafnascie miejsc w jakims lokalu dla niepalacych ;-)

reklama
dziewczynki spokojnie...będzie pogoda i już...bo ja tak mówię:-D. więc palicie przy ognisku...
Inna Kaira super że spotkamy się wcześniej, będzie fajnie...o ile sobie przypominam to we trzy śpimy w Daisy, szkoda tylko że tak późno zaczyna się ta doba hotelowa...tylko godzina będzie do uzgodnienia później jeszcze...Inna a ty to masz pomysły dziewczyno:angry:!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry