reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Spotkanie Listopadówek 2006 i ich Skarbów!!!

W którym mieście chiałybyście się spotkać?

• Wszystkich głosujących
    15
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No, już, już...Tak tylko napisałam, czasem mam takie durne pomysły i głupie żarty :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Ja to chyba jutro już zacznę się pakować żeby się wyrobić ;-).Wprawdzie nie mam jeszcze do czego, ale co tam.Grunt to dobre chęci :-D

reklama
Inna no to ja też będe chodzić 5 km dalej z Tobą na papieroska bo też popalam ale jak nie zapale to nie ma tragedi;-)za to mój małż to bez papierosa nie przeżyje ale on już wyszkolony że przy dziecku sie nie pali:tak:

Anii Ja nie spie w Daisy tylko u szwagierka. i tak się akurat składa że chyba go nie będzie wtedy hehe całe mieszkanie dla nas aż trzy pokojowe:-p

A słuchajcie co z jedzonkiem dla maluchów?jak to będziemy podgrzewać? bo Paula dostaje mleko tylko nanoc i rano a tak to zupki i owocki ale musi mieć cieple:eek:

Dziewczynki tak jak Inna pisała ja bardzo bardzo bede sie starała przybyc do grodu Kraka:tak:ale po pierwsze nie wiem jak z kasa a po drugie(gorsze) nie wiem czy mój mąż dostanie wolne:no::-(Ale jakbym dotarła to na zwiedzanie tez sie pisze jak najbardziej, my juz niepalącywiec z tym problemu nie ma:-)A tak wogóle to jezeli uda sie wszystko po mojej mysli, to nie bedziemy miec noclegu raczej cos na miejscu bedziemy musieli załatwic, pelen spontan az do mnie nie podobne:tak:I jeszcze jedno pytanie czy ktos z was przyjezdza pociagiem????Pozdrawiam

No to Bara czekamy! :-)

Kaira co do podgrzewania to w hotelu dziewczyny maja miec dostep do czajnika, a my bedziemy miec podgrzewacz do akuml. samochodowego (i pwenie nei tylko my ;-) wiec nic sie nie martw...

Co do zwiedzania Krakowa...KRAK

dziewczyny ale wam zazdroszcze ale na nastepne spotkanie to ja sie pisze na 100procent o ile bedzie za rok:-D

Hehe to Liczę na Wasze dobre seduszka i pożyczycie mnie nie mającej tego pięknego urządzonka na chwilunie;-)

Maja spotkanie na pewno powtórzy się za rok jak nie wcześniej:-)

Kaira my niestety nie posiadamy czegoś takiego...:confused:
widzę że w temacie spotkania już na za rok się szykujecie!!!wiecie tak sobie przypomniałam...jak któraś z nas na początku krzyknęła hasło spotkanie to wszystkie były chętne i każda pisała że przyjedzie...a potem zaczęło się wykruszanie...mam nadzieję że nie będzie tak za rok...!!!

Jeżeli będzie padał deszcz to spotykamy sie o tej samej godzinie w "Karczmie po zbóju" ul Torfowa 3. Duży przestronny lokal z ławami i bardzo dobrym jedzeniem w przystępnych cenach. Zarezerwowałam stoły w końcu sali, przy oknach.Nie ma tam tłumów i nie jest nadymione.Nie jest to centrum miasta ale latwo tam dojechać bo jest blisko obwodnicy. Tutaj możecie zaplanować dojazd z domu :-) -> wpiszcie "Kraków, torfowa, karczma po zbóju"
Zumi.pl Lokalizator internetowy

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry