reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie Sierpniówek w Krakowie

reklama
szkoda, już namówiłam eMka na wolne we wtorek ;-) ale trudno, lepiej jak będzie nas więcej ;-) 8-go na dzień dzisiejszy i dla nas jest okej ;-) Tylko macie świadomość, że koło 16-tej to już się ciemno zacznie robić?

Dziewczyny, chyba musimy znowu opóźnić spotkanie :/
Aniela wróciła z weekendu u Dziadków przeziębiona. Tydzień temu Franek złapał katar i kaszel - oczywiście szybko z niego wyszedł, ale Siostra podłapała i z piątku na sobotę zatkał jej się nos. Katar to by jeszcze było nic, ale zaczęła kaszleć :/ W sobotę osłuchowo było czystko, gardło czyste, więc dostała tylko inhalacje. Mamy czekać, czy to przejdzie, czy rozwinie się w zapalenie płuc, bo podobno stanów pośrednich u takich maluchów nie ma. Ale dziś już było lepiej - prawie już nie kaszle, więc mamy nadzieję, że się z tego wyliże. W każdym razie na spotkania się jeszcze nie nadaje - inhalacje mamy do środy, a w domu ją pewnie do końca tygodnia przetrzymam, choć nie wiem jak Franek to zniesie :/

Jeśli wszystko będzie ok, to możemy się spotkać w czwartek w kolejnym tygodniu. O ile Wam pasuje :)

ewa - na pocieszenie Ci napiszę, że Natalia też zaziębiona i też siedzimy w domu - na szczęście pogoda łaskawa i nie daje żałować, że nie wychodzimy ;-) wracajcie do zdrowia, nam przyszły czwartek też pasuje ;-)

Dziewczyny dużo zdrówka dla Waszych dziewczynek. Ja mam w przyszły pt ostatni egzamin, ale i tak dotrę na spotkanie:-), w ciągu dnia i tak się nie mam jak uczyć.

O rany, no to zdrówka dla Kruszynek!!

No to tylko ja nie dotrę na spotkanie :sorry:. W przyszłym tygodniu moja mama ma urodziny i zjeżdżam do Mysłowic. Nie będzie mnie do środy do niedzieli.

Kurcze, a może uda się jednak ustalić termin dla wszystkich dogodny???? Może być nawet tydzień później - nie spieszy się przecież :D

reklama
Do góry