reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie Sierpniówek w Krakowie

ewa, ja się zgadzam:-D M się pyta jak inne dzieciaczki, a ja mówię, że Ula najgrubsza to mnie opieprzył kolejny raz zresztą, że jej za często cycek daje. No kurde co mam zrobić jak jest ciągle głodna:-(

goscha, a moja w samochodzie spanko, a w domu dajesz zabawa na macie, teraz śpi tfu tfu oby już na cąła noc, M poszedł na siłkę więc mnie nie wybawi jakby co.

reklama
ewa haha ale się uśmiałam :) no Majka trochę bardziej blond ode mnie ;)
asia ale ty sie weź nie przejmuj, Ulka jest the best po prsotu :D wyrośnie, zobaczysz. Na cycku nie można utuczyć za bardzo

Dziewczyny w wakacje przyjeżdżamy z Lilą do Krakowa i dołączamy do Was :) Wszystkie wyglądacie tak sympatycznie, że aż szkoda, że to nie bliżej :) Ale mam nadzieję, że się kiedyś spotkamy i poznamy :)

ewa, wrzucaj wrzucaj :-). Jedno grupowe wyszło nawet całkiem przyzwoicie jak na panujące warunki :-D.
Dziękuję za miły wieczór. I za ciacha i drożdżówki :-). I przepraszamy za to darcie się :zawstydzona/y:. Ale jak tylko wyszliśmy na klatkę była cisza :-D. Nawet z uśmiechem na twarzy przeżyliśmy wsadzanie do fotelika :szok:. Po dwóch minutach jazdy już spał. W domu jakiś czas były śmichy-chichy, ale potem znowu się zaczęło. Jakby go ze skóry obdzierali, słowo daję. Nie wiem co mu się podziało... Niestety Tymek się jakiś delikatny zrobił. Może faktycznie przed skokiem rozwojowym jesteśmy i mu neurony pracują na zwiększonych obrotach i żyć mu nie dają...
Strasznie fajnie było zobaczyć wszystkie dzieciaczki, jakie już duże.
ewa, daj znać czy na Ciebie sąsiedzi opieki społecznej nie nasłali :-p.
MieMie, trzymamy Cię za słowo :tak:. To w wakacje - mam nadzieję - będę mogła zaprosić do siebie :-).

Ostatnia edycja:
dzag, wrzuć swoje!!! Ja też zapraszam do mnie na Mydlniki, pies pójdzie na ten czas do teściowej więc nie będzie problemu.

Dziewczyny, ale słowo daję :) Nawet M wspomniałam, że dziewczyny z bb spotkały się w Krakowie i że tak fajnie mają, bo mogą się zobaczyć, pogadać itp. Nawet mu zdjęcia pokazałam. To co powiedział? "No to kiedyś możemy wybrać się do Krakowa" :)

reklama
ewa, biorę to na klatę :-D. Ale zanim ja będę miała gdzie zaprosić, to rzeczywiście już wszyscy PRZYJDĄ. Włącznie z Tymi najmłodszymi :-p.

Do góry