reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie Sierpniówek w Krakowie

Tylko te zdjęcia są strasznie duże... Może ja je na picassę wieczorem wrzucę i dacie znać, które konkretnie chcecie, bo wszystkie przez maila nie przejdą :)

Dziewczyny, ale dramatyzujecie z tymi mieszkaniami ;P Przecież nie macie mniejszych niż nasze??

reklama
ok, może być i na piccasę :) muszę małżonowi pokazać czy na pewno z wami byłam. Nie no to żart oczywiście;-)

Ewa oj ja mieszkam z rodzicami i mam do dyspozycji caly jeden pokój 13m więc chyba jednak trochę mniej mijesca;-) No i kawałek kuchni haha

Kurcze, ja to mam łeb... To ja tu Katjuszy skrzynkę mejlową zaciskam, a nie wpadłam że mogę na Picasse wrzucić i stamtąd je sobie można pościągać kto będzie chciał :-D
Sory Kasia :-D:-D.
Ewa, daj znać, czy dałaś na Picasse. Jak nie dasz to ja wrzucę te fotki, co w miarę dobrze wyszły. Stamtąd bezpośrednio można je będzie sobie pozapisywać na kompa.

A u nas nie ma możliwości się spotkać nie ze względu na brak miejsca tylko brak warunków. Mieszkamy w domu z dziadkami Mka i nie ma jak gości przyjmować. To tacy starzy, dziwni ludzie są...:dry: Ale za kilka miesięcy zapraszam :-D.

ewa :-D.
Melduję, że nie urodziłam, w ciążę też nie zaszłam. W ogóle nic się nie wydarzyło. Nudy :-p.
katjusza, czyli Wiktor w foteliku może już podziwiać świat, a nie tylko swój brzuch :-D.

A i zapomniałam się przyznać, że komuś zwędziłam pieluszkę tetrową. Przepraszam :zawstydzona/y:. Mogę oddać nową na następnym spotkaniu :-).

reklama
ewa :-D.
Melduję, że nie urodziłam, w ciążę też nie zaszłam. W ogóle nic się nie wydarzyło. Nudy :-p.
katjusza, czyli Wiktor w foteliku może już podziwiać świat, a nie tylko swój brzuch :-D.

A i zapomniałam się przyznać, że komuś zwędziłam pieluszkę tetrową. Przepraszam :zawstydzona/y:. Mogę oddać nową na następnym spotkaniu :-).

ja nawet nie wiem czy ze swoją wróciłam ;-) jakby co to moja była we wzorki ;-)

Do góry