reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie Sierpniówek w Krakowie

Ja pozytywnie!! Huta jak najbardziej :D
Na polu czy pod dachem?

Piszcie mi proszę na priv jakbym tu nie odpowiadała, bo mogę nie mieć kiedy zajrzeć :)

reklama
dziewczyny, ja pod dach zapraszam ale jakby było ładnie to ode mnie 5 minut na Łąki Nowohuckie - to prawie jak wieś, jakby ciepło było to piknik na molo zrobimy!

o tu:
łąkinh.jpg

Załączniki

• łąkinh.jpg
    łąkinh.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Ja nie mogę 27:-(, przyjeżdża moja siostra z Oslo i robi babskiego grilla na swoje 30 urodziny, a ja odpowiadam za część menu:)

A może tydzień wcześniej?

uuuuu, szkoda, za tydzień ja robię rodzinną imprezę w domu, hmmm, to może po długim weekendzie jakoś? zgadamy się jeszcze, szukajcie wolnych terminów ;-)

Po długim weekendzie jak najbardziej, ale np 14 jedziemy do siostry do Oslo do 18. Więc wybierzcie proszę taki termin żebym też była:tak:

reklama
Do góry