reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie Sierpniówek w Krakowie

reklama
Nam też bardziej 14 pasuje. Będziemy we trójkę, ale to trzecie coś burczy podobnie jak to czwarte Gosi :D. No i nie wiem czy coś zrobię. Nie mam weny. A rano jeszcze muszę na niezaplanowane wcześniej zakupy jechać :/. Chyba skończy się na owocach, piciu i kupnych ciastkach :p.

Ta, pojechałam rano z myślą, że kupię już rabarbar i lipa nigdzie nie było, w ogóle jestem nieżywa po wczorajszym grillu:no: Nie piłam ale wszytko musiałam wyszykować, a potem moja siostra "czmych" na rynek, a ja wszytko sprzątałam:no:, to całą moja sistra;-) ale ma inne zalety:-)

reklama
Wskakuję sprawdzić czy plany się nie zmieniły w związku z chmurami napływającymi od rana. Ale widzę że ani za oknem ani tu nic się drastycznie nie zmienia. Więc już zerkać nie będę, spotykamy się przy zalewie. Tymek teraz śpi, mam nadzieję, że się obudzi przed 14:00 :p.

Do góry