• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Spotkanie Warszawianek :)

FREYIA na pewno nie rano do lekarza mam ostatnie numerki chyba, teoretycznie doktor przyjmuje do 12 ale jak jest dużo pacjentów to zostaje dłużej, więc na pewno będzie to jakoś po 12 może trochę później.
Co byście powiedziały na Złote Tarasy?? Tam jest fajna bawialnia dla dzieci.

VIOLETT tak do końca to ciężko mi określić ile nam się tam zejdzie ale na pewno nie do 15 czy 16. Swoją drogą o 16 to już ciemno prawie.
A co byś proponowała jakie miejsce w swoich okolicach??? Trzeba byłoby gdzieś przekoczować bo teraz to już zimno a i nie wiadomo czy nie będzie padać albo jakieś zawieruchy nie bedzie.

Ostatnia edycja:
reklama
Dorota mi pasuja zlote tarasy, i wlasciwie to moglabym i z Marika przyjechac bo dlaeko nie mam.
U mnie to nie ma zabardzo fajnych lokali zeby mozna posiedziec z dzieciakami.

Ale spoko, dostopsuje sie:) Tylko musze wczesniej wiedziec dokladnie o ktorej godzinie zeby sie jakos zabrac z Marika i Fabiankiem:)

No właśnie się zastanawiałam, że na Pradze za bardzo nie ma gdzie, w Carrfurze też nie ma za bardzo gdzie by tam posiedzieć z dziećmi-choć jest tam mini placyk zabaw, widziałam jak byłam we wrześniu..
Bliżej terminu jeszcze się spiszemy co do godziny, z grupy spiszę sobie Wasze telefony.
Złote tarasy - Kinder Planeta - Rozrywka za godzinę 14 zł, druga godzina 12zł, ciekawi mnie czy takie maluchy jak nasze grudniaki też trzeba płacić, bo trochę sporawo by wyszło jednak.

VIOLETT właśnie weszłam napisać co wstępnie ustaliłyśmy.
Tak więc FREYIA jak pogoda będzie bezdeszczowa, bezśniegowa ustaliłyśmy z VIOLETT, że spacer po starówce, nie musimy koniecznie spotykać się w jakimś lokalu.
Przemyślcie a ja lecę do domku, jutro wpadnę zobaczyć co napisałyście.

Jeśli chodzi o dojazd to nie ma nawet takiego wielkiego problemu tyle, że ja też jestem dostępna dopiero po południu bo do 14 praca, potem muszę polecieć do domu coś zjeść, dać Emilce obiad więc to minimum do 15 mi się schodzi... :/ No i niestety Emilka nie wytrzymuje już długich spacerów w wózku więc fajnie byłoby jednak gdzieś być, no ale to faktycznie kasa... No i pewnie wy i tak spotkacie się wcześniej niż ja się zdążę po pracy ogarnąć

FREYA z chęcią chciałabym spotkać się i z Tobą i Emilką ale do 15 to jednak od mojej wizyty trochę czasu będzie a ja jeszcze muszę do domu wrócić a po ciemku z dziećmi też nie chcę wracać, zresztą bliżej terminu będziemy umawiać się konkretniej.

AGA a Ty piszesz się na spotkanie???

PHELANIA,AGAPA?? jEŚLI KOGOŚ POMINEŁAM TO PRZEPRASZAM.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry